04-07-2007, 03:03 PM
Przemek87 napisał(a):Nie nie nie !!! Ja już nie mogę prosze niech go ktoś zabije !!! Dlaczego debil Koziczyński, który udaje jedynego TRU fana Red Hotów musi odpowiadać w TR za całą nową muzykę ze Stanów ?? Już nazwał Panic! At The Disco awangardą nowego rocka, podnieca się Fall Out Boy, dał cztery gwiazdki Good Charlotte a w najnowszym numerze dał maksimum 5 gwiazdek płycie unplugged Korna !!! Kurwa 5 gwiazdek to powinien być zaszczyt i wyróznienie dla genialnej płyty ktora choc troche przejdzie do historii, a nie tak rozdawać na lewo i prawo. Do tego jest pseudokatolem uduchowionym bo lubuje się w chrześćjanskiej scenie typu Litza i Budzyński , czego dowodem jest 5 gwiazdek dla płyty 2TM23.
Ale ogolnie kwietniowy numer jest w pyte, tylko martwi że TR znow zmniejszyl objetość. W kwietniu 2006 powiekszyli go ze 100 do 116 stron, a od lutego 2007 znów wrócił do 100, ale są tylko 2 strony Technicznej Ekstazy na szczęscie bo ona troche za dużo zajmowała..
jezeli jedynym sposobem zebys przestal pisac te glupoty jest zajebanie ciebie, to kurwa niech tak sie stanie
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.