03-03-2007, 02:15 PM
O dzizas kurwa ja pierdole...
totalny rozjeb wczoraj miał miejsce w bydgoskim Mózgu.
Ścianka bez Lachowicza, jako trio. Nie spodziewałem się starych kawałków, spiedziewałem się utwórów z płyty 'Pan Planeta'.
Ścianka zagrała 'Boje się zasnąć...' z angielskim tekstem, oraz 'Wielki defaktor' i 'Wichura - Głowa czerwonego byka' - te kawałki niszczą na żywo! Reszta kawałków to 'Sopot' zagrany na koniec ...i całkiem nowe kompozycje, które na koncercie zniszczyły mnie
.
Zajebisty koncert, upewniłem się jeszcze bardziej, że ten zespół to klasa światowa, nie inaczej!
Kto nie zna ten gay
.
13 kwietnia Ścianka zagra w toruńskiej Od Nowie. W kwietniu zespół gra większą trasę koncertową i będzie na niej rozprowadzał mini-album, który skończono nagrywać dwa dni temu - materiał kolekcjonerski, wydany samodzielnie przez kapele.
KVLT
totalny rozjeb wczoraj miał miejsce w bydgoskim Mózgu.
Ścianka bez Lachowicza, jako trio. Nie spodziewałem się starych kawałków, spiedziewałem się utwórów z płyty 'Pan Planeta'.
Ścianka zagrała 'Boje się zasnąć...' z angielskim tekstem, oraz 'Wielki defaktor' i 'Wichura - Głowa czerwonego byka' - te kawałki niszczą na żywo! Reszta kawałków to 'Sopot' zagrany na koniec ...i całkiem nowe kompozycje, które na koncercie zniszczyły mnie
.Zajebisty koncert, upewniłem się jeszcze bardziej, że ten zespół to klasa światowa, nie inaczej!
Kto nie zna ten gay
.13 kwietnia Ścianka zagra w toruńskiej Od Nowie. W kwietniu zespół gra większą trasę koncertową i będzie na niej rozprowadzał mini-album, który skończono nagrywać dwa dni temu - materiał kolekcjonerski, wydany samodzielnie przez kapele.
KVLT