06-21-2008, 05:57 PM
Cytat:GG:
Kamael (20-06-2008 23:55)
widze, ze dopelniles formalnosci i skasowales posty tych dwoch debili
Ja (20-06-2008 23:55)
tak, smiesznie to teraz wyglada, jakby ksiaze gadał sam ze sobą
Czyli chyba ja. U nich było łatwo, wszedłem w panel administracyjny i skasowałem wszystkie, u was musiałbym wybierać, a nie chce mi się. Zresztą, wy- piewcy anarchii, wolności, zwolennicy burdelu na forum pod każdą postacią- burzycie się? Powinniście być chyba zadowoleni? A może startujecie na modów?
Zatem spróbujmy po kolei, dziecinko.
Kwestie bardzo śmiesznego żarciku, od przytoczenia którego nie mogłeś się powstrzymać pominę, ona mówi sama za siebie.
Po pierwsze - w kwestii formalnej, regulamin na tym forum nie istnieje. Podaj mi zatem jakikolwiek będący do zaakceptowania przez resztę użytkowników forum powód dla którego osoba będąca moim rozmówcą została zbanowana a jej wypowiedzi usunięte. Chyba, że uważasz że forum ma służyć moderatorom do realizowania swoich dyktatorskich i egotycznych zapędów z serii "jestem panem porządku", a nie utrzymywania takiej formy wymiany zdań, która dostarcza rozrywki/przyjemności/informacji ogółowi użytkowników.
Po drugie - jak ktoś, kto bywa na forum raz w tygodniu i napisze coś od święta, ktoś nie biorący w ogóle udziału w jakichkolwiek rozmowach może decydować o tym jak powinny rozmowy na forum wyglądać? Bo moim zdaniem ty i Prisca powinniście być z tych funkcji wypierdoleni.
Trzecia sprawa - kiedy to ostatnim razem toczyłeś na tym forum jakąś głębszą polemikę? Jak lubił to nazywać pewien osobnik tzw "merytoryczną dyskusję"? Zdarza się tu w ogóle cokolwiek takiego? Hm. A może to znaczy że to właśnie dla "burdelu pod każda postacią" tych kilku użytkowników którzy zostali tu jeszcze zagląda? Ale nie będę popadał w przesadę. Jest jeszcze "piłka nożna" i kilka innych tematów. tyle że i tam, o ile rozmowy nie polegają na wymianie inwektyw, rozmowy jednak najczęściej utrzymane są w klimacie ironicznych docinek. Coś jakby ogólna tendencja.
Podsumowując. Jesteś Howardem Webbem forum RMS. Czekam na twoje wyjaśnienia.