06-04-2004, 07:55 PM
Dominika mam na imie Dominika qlka(nie dlatego ze taka okragla).Moze zaczne od tego ze nie jara mnie taka muzyka jaka tu''prezentujecie'' nie jara zapewne tak jak was , lecz slucham jej bo lubie poznawac nowe style nowe kapele itp. (zwiazene jest to z moja przyszla praca o ktorej marze
)
ale znam bardzo wielu ludzi sluchajacyh takiej muzyki i powiem wam ze sa odjechani na maksa
(choc twierdze ze osobowosc nie jest zalezna od muzyki stylu ubierania itp.. czasmi to tylko maska).Dobra teraz cos o sobie mieszkam sobie w i tak nie wiecie gdzie to wiec powiem tylko ze na podkarpaciu
20 lat koncze 13 czerwca
znaczy za pare dni
nie ma dzici meza takze.. wlasnie skonczylam 5 letnie technikum ekonomiczne matura i obrona pracy bardzo dobrze nawet powiem celujaco
.Moim hobby jest picie piwa oraz wina taniego wina nie od zawsze gustowalam w winie lecz kilka miesiecy temu na dziekiej imprezie poznalam WARKE PORZECZKOWA zakochalm sie w niej i pije do dzis
taka delikatnie muskajaca moje podniebienie slodycz, ale nie tylko w picu mam doswiadczenie zajmowalam sie przez rok prowadzeniem radia (internetowego) o specyficznym rodzaju muzyki
Co najbardziej lubie w zyciu chore jazdy z udzialem trawiszcza
seksualne dewiacje
spontanicznosc ponad wszystko
.. wiecie co chyba umowilam sie na 21
wiec lece bo pewnosci nie mam a nie lubie sie spozniac
CIAŁ 8)

seksualne dewiacje

^o^Cuz Qlka in this
house, ."Quod me nutrit me destruit"
house, ."Quod me nutrit me destruit"