02-10-2007, 12:37 PM
ehhh... forum CP jest nieszczególnie tolerancyjne na takie posty :> Byłem tam może dwa dni... Wyrażałem tylko swoje poglądy nt. artystów na CP. Ciągle za dużo electro, za dużo electro i z roku na rok CP schodzi na psy. Wieczorem sie loguje a tu zooonk :> jakieś wrażliwe te ludzie. Wydaje mi się że jak na 150 zł to występujące zespoły są nieadekwatne do tej ceny... w większosci przypadków niektóre zespoł brzmią jak techno (no sorry nie mam zamiaru sie rozczulac ze X to electro, Y to dark wave, a Z to synth cos tam) dla mnie to brzmi jak bitowa popierdułka z vivy (z małymi wyjątkami oczywiscie) IMO brakuje dobrych rock'owo gotyckich kapel np. Lacrimosy, Sister of Mercy, The 69 Eyes czyteż polskiego Closterkellera. Doom metal też byłby mile widziany choćby Theatre Of Tragedy, Type O Negative czytez polska Via Mistica. Poza tym jest wiele innych kapel o zabarwieniu gotyckim, wiec wydaje mi sie, ze jest w czym wybierać, a pakowanie elctro cos tam kapel sprawia, że CP przeradza sie w Love Parade heh. Mam nadzieje, że nie doczekam sie Parady równości...