02-02-2007, 05:58 PM
Nosferatu napisał(a):Cytat:Moim zdaniem za duzo jest koszulek podobnie (tak samo wyglądających)No tiaaa... jasne... ale nie pomyślisz, że jak na 10 wzorów, 9 się sprzeda, to nadal będzie możliwość kupna koszulki danego wzoru?
A to, że zazwyczaj dany wzór produkowany jest na koszulkach o różnej gramaturze, różnej jakości - (nadruki też bywają różnej jakości), oznacza że każdy może sobie wybrać, w jakim zakresie cenowym i jakiej jakości chce koszulkę. Gdyby było tak jak piszesz, to poleciały by bluzgi, że mamy za drogo, a gdzie indziej jest lepszy wybór, więc po cholerę u nas kupować.
No właśnie różnej gramaturze - jak widze koszulke za mniej niz 29.99 zł to już wiem o tym, że jest kiczowata. A z miłą chęcią kupił tą koszulke z dobrego materiału za 29.99 zł (lub wiecej), ale nie kupie bo po prostu nie ma.
Wydaje mi się, że sklep powinien stawiać na jakoś i dostosowane do tej dobrej jakosci umiarkowane ceny. Koszulki Promo Stars kosztują niewiele ponad 30 zł i są znakomitej jakości. Natomiast koszulki jakieś tam za niewiele ponad 20 zł są z materiału na papier toaletowy. Niby tylko 10 zł różnicy, ale jak to sie mawia - nie ma nic za darmo. I ja osobiscie wolę dołożyc te pare groszy i miec towar na lata, niż dac mniej i za chwile wyjebać by kupic znów płacąc wiecej.