01-30-2007, 04:33 PM
Rumian napisał(a):lvl'e w TES IV nabijasz az za szybko jesli wiesz jak :]
W sumie, dopiero kilka h temu sie skaplem i nabilem 2 lvl w kilka minut. Co nie zmienia faktu, ze jakos kiepsko jest to wszystko pokazane. Suwaczek z doswiadczeniem to dla mnie za malo. Wolalbym jakies wieksze info (moze po prostu przyzwyczailem sie po innych cRPG, ze wiem co dostaje za co, itp).
Rumian napisał(a):Gra sama w sobie jest chujowa, watek glowny nijak ma sie do tego z Morrowinda
Wiesz, dla mnie to i tak pierwsze dluzsze spotkanie z ta gra i oprocz wkurzajacych portali, gdzie robie i zabijam to samo, questy nie zwiazane z glownym watkiem sa nawet okej.
Rumian napisał(a):Poza tym, jeesli cokolwiek ukradniesz, to "znaczek" tego czegos jest czerwony i jakos dziwnym trafem w KAZDYM sklepie calego Cyrodil (oprocz jakichs zlodziejskich melin, ktore gdziestam sa ale nie pamietam juz gdzie Razz) sprzedawca wie ze to jest kradzione i nie kupi tego od Ciebie.
Nom. Przeciez nawet przy wczytywaniu obszaru jest info, ze tak to dziala. Musisz isc do pasera i opchnac. Skradlem raz, cos wartego z 600$ i moglem juz spokojnie robic questy dla Szarego Lisa ;D
Rumian napisał(a):wszystkei oczekiwane i wielce zapowiadane cRPG'i ostatniego czasu - Oblivion, Gothic 3, Newerwinter Nights 2 - zadna nie wciagnela mnie naprawde, na kazdej z nich zarowno ja, jak i wielu znajomych zawiedlismy sie :/
Nie mialem okazji grac w NN2, czy tez G3 wiec trudno mi cokolwiek powiedziec. Oblivion wcale nie jest taki zly, jakies bugi sa, ale w ktorej grze nie?
Znaczy, zaden cRPG na czasie nie jest warty polecenia?