01-16-2007, 10:01 PM
Acrid napisał(a):tylko pod wzgledem organizacyjnym rowniez jest do dupy i kijowo, przynajmniej sporo sie tego naczytalem i nasluchalem od osob ktore mialy okazje byc w 2006. Ale poki czlowiek sam nie sprawdzi, to przekonanym w 100% byc nie moze.
mozliwe tez mnie tam nie bylo, ale trzeba pochwalic za to ,ze sie staraja zrobic cos sensownego w naszym kraju ,a w koncu nie od razu Rzym zbudowano
. A sklad jak na taki festiwal w Polsce (przynajmniej jesli chodzi o nazwy) prezentowal sie naprawde niezle. No i mam calkiem blisko
Acrid napisał(a):Z takich bardziej interesujacych festow zastanawiamy sie z kumplem nad Brutal Assault
No w tamtym roku sklad na BA byl naprawde zajebisty (m.in. Onslaught, Napalm Death, Morbid Angel, Destruction, Mayhem, Root). Bylo co ogladac. Szkoda ,ze tak pozno sie o nim dowiedzialem. W tym roku ciutke slabiej sie to prezentuje (przynajmniej na razie). Zobaczymy
Czeski Masters OF Rock to moglby byc zajebisty fest gdyby go troche urozmaicili. Zawsze jest jeden zespol, ktory kopie dupe a reszta to pitolenie. Chociaz z dwa-trzy fajne by dali to bu chcialo jechac
wtedy to nawet i na Hammerfall pojde.
(nawet bylem swoja droga w 2005
). Szkoda... bo na taki Wacken to troche szkoda tyle kasy. Szczegolnie ,ze sklad od 2004 to mnie przynajmniej juz nie powala.