01-16-2007, 05:51 PM
warsadal napisał(a):A powiedz mi, mocium panie, po grzyba dodawałeś do ankiety opcję nr 4? Bo nie bardzo rozumiem.Wiem, dodałem tą opcję faktycznie dla jajec i wcale niczym się nie przejmuję. Ale dla rene ta opcja widzę stała się akceleratorem do dojebania komuś. Skoro zaznaczyła tą opcje to na cholere jeszcze stroi sobie te charakterystyczne dla jej poziomu wszelkiego rodzaju sarkazmy, ironie i aluzje (btw wkvrwia mnie to) i jeszcze wszczyna jakieś niepotrzebne dyskusje nt. tylko tej jednej opcji (jakoś nikt nawet słowa nie powiedział o takiej opcji jak ssanie pałki, czy że przemek robi lepsze ankiety, a dla pani rene opcja z głupkiem zasłania wszystkie inne, bo jak fajnie pośmiać się od kogoś głupszego od siebie). Możecie mówić, że się czepiam, ja twierdzę co innego. Panna tak naprawdę mnie uczepiła się jak rzep psiego ogona. Identyczne aluzje wszczynała w topicu, gdzie pierwszy raz ktoś przypomniał zapomniane hasło kisiel jest zajebisty. Ja od czasów spierania się z ramzesem i vomitorem staram się nikomu nie wchodzić w drogę, staram się być bezkonfliktowy. Łatwo mnie wyprowadzić z równowagi i faktycznie to co mogę mówić w afekcie można potraktować jako bełkot. Wyciągnąłem z tego lekcję i już nikogo w ten sposób nie zaczepiam ani nie udzielam się bez potrzeby. No a wracając do obecnej sytuacji, laska jawnie się mnie uczepiła a wkurwia mnie to, kiedy ja nic nikomu nie robie i ktoś tylko jawnie mnie prowokuje.
Inna sprawa, że postami pewnej grupy userów naprawdę nie należy się przejmować- chyba wiesz co mam na myśli- nie ma co ulegać prostackim prowokacjom