11-28-2006, 09:43 PM
Macie problem jak małe dzieci... Jeżeli ktoś słucha (podobają mu się, imponują mu) tekstów typu "Jesus is a Cunt", nosi koszulki z krzyżem w dupie i chodzi do kościoła powinien miec na imie groteska. Innego mądrego wytłumaczenia nie ma, bo to jest tak jak ksiądz popierdala do burdelu na panienki, tak katolik przyjmuje do siebie tresci antychrzescijanskie. Tłumaczenie, ze teksty mnie nie obchodzą jest smieszne, bo mówi to ten kto ich nie rozumie. Blackowy tekst przetłumaczony i dość wyraźnie
zaśpiewany odstraszy niejedną osobę heh
odnosząc sie do całokształtu wiary to trza sobie najpierw odpowiedziec czy ja jestem katolikiem ? bo wmawianie sobie ze wierze w boga i popierdalam do oscioła generalnie o tym nie swiadczą. Tak wieć jak wczesniej pisałem ilu z nas - polaków to prawdziwe katole...

odnosząc sie do całokształtu wiary to trza sobie najpierw odpowiedziec czy ja jestem katolikiem ? bo wmawianie sobie ze wierze w boga i popierdalam do oscioła generalnie o tym nie swiadczą. Tak wieć jak wczesniej pisałem ilu z nas - polaków to prawdziwe katole...