11-25-2006, 08:55 PM
Szkoda, że ten topic zawalony jest bezsensownym spamem...
Rozumiem Cię, ale wiele zespołów raczej zaczyna własnie od naśladowania, a potem szlifując swoją grę tworzą własny styl. Słuchając kolejnych klonów Slejerka można walić głową w mur, ale ma się pewien obraz jak oni grają (kaleczą) klasykę
ja mam np taką manię, że lubię słuchać coverów Ace Of Spades, wiele to shit ale jest kilka ciekawych.
A w śród tych 90% klonów slejerka znajdzie się 10% czegośnaprawdęfajnego, więc imo warto szukać
Cytat:Moze wyjde tu na lekkiego ignoranta ale powiem Ci z,e im dluzej slucham tej muzyki tym bardziej dochodze do wniosku ,ze te klasyczne kapele, te, ktore pchaly to wszystko do przodu, ktore tworzyly wszystkie "sceny" poprostu sa lepsze. Szkoda mi czasu na sluchanie bandow, ktore miksuja np. cos ze Slejaa, Destrakszon, Manowar skoro moge sobie zapuscic oryginaly i na 99 % beda mial wieksza frajde ze sluchania tego. Oczywiscie sa tez mlode zepoly, ktore wnosza powiew swiezosci (np. Mastodon) i chawała im za to !
Rozumiem Cię, ale wiele zespołów raczej zaczyna własnie od naśladowania, a potem szlifując swoją grę tworzą własny styl. Słuchając kolejnych klonów Slejerka można walić głową w mur, ale ma się pewien obraz jak oni grają (kaleczą) klasykę
ja mam np taką manię, że lubię słuchać coverów Ace Of Spades, wiele to shit ale jest kilka ciekawych.A w śród tych 90% klonów slejerka znajdzie się 10% czegośnaprawdęfajnego, więc imo warto szukać

![[Obrazek: banerheavymusicro2.gif]](http://img301.imageshack.us/img301/6730/banerheavymusicro2.gif)