11-24-2006, 09:45 PM
Flying Corpse napisał(a):Buehehehehe,ales andergrałndowy,prawdziwi maniacy mieliby kolekcje na kilku nosnikach bootlegi itd.ale nie Ty kupujesz tanie demka i ściagasz w chuj mp3 kazdej znanej kapeli bo płyty wiecej kosztują...
HAHAHAHAH!!!!!Toś żeś jebnął.Kolego drogi przecież napisałem wyraźnie że mp3 można ściągnąć po to aby sprawdzić czy dana płyta nam przypasi.I jedyny album jaki mam w mp3 na kompie to "Ballady" Kata.Reszta moich płytek i kaset to oryginały.Wszystko (no oprócz jednego cd Vadera który jest przegrywany heh).I zacytuję sam siebie :
raf667 napisał(a):ze ściąganiem mp3 chodziło mi o raczej większe zespoły typu Slayer
ok,powiedzmy że to mogło Cie zmylić.Ale wcześniej napisałem:
raf667 napisał(a):mp3 sobie ściągnąć (oczywiście po to żeby przekonać się czy dany band nam pasi i czy kupujemy płytkę czy nie).
No i wszystko jasne.Jak widać nie każdy rozumie tak proste rzeczy więc wytłumacze powolutku:
Chcesz sobie kupić np.nowy Immolation ale powiedzmy gdzieś przeczytałeś że to słaby album.Wtedy wchodzisz na net i ściągasz sobie kilka utworów z tej płytki.Jeśli Ci się podoba to kupujesz oryginał.Jeśli sądzisz że to shit nie kupujesz CDka.
Rozumiesz?Bo nie wiem jak to prościej wytłumaczyć...