11-23-2006, 09:19 PM
Necro Desecrator napisał(a):Co ma przewaga fizyczna(hipotetyczna wprawdzie) twojego przydupasa do jego idiotycznego zachowania i kosmicznych bredni ,którymi sypie jak z rękawa, co krok wyrywając mnie z jesiennej zadumy?Pogubiłeś się nieco. Nie chodzi o fizyczną przewagę ale o fakt, czy vomit byłby w stanie (czyt: miał na tyle odwagi) wypowiadać te wszystkie, jakby na nie nie spojrzeć, paskudne inwektywy, w Jego stronę gdyby stanęli oko w oko.
Cytat:Czyżby to ,ze ma większy obwód bicepsów niż Vomitor jest w twoim mniemaniu sensownym argumentem w tej dyskusji?A co ma piernik do wiatraka? Tymbardziej, że kto jak kto, ale na tym forum raczej mało jest osób które mają większe kompetencje do wypowiadania się na tematy czysto plastyczne niż Książę.
I jeszcze coś...
Cytat:twojego przydupasa
Moimi przydupasami to było już owszem, paru zacnych lub mniej zacnych forumowiczów, jednak tym razem strzał jest zły, drogi Sherlocku w jesiennej zadumie pogrążony. Jeśli Księcia zaliczasz do grona moich "przydupasów" siebie też wciągnij na listę.
Cytat:idiotycznego zachowania i kosmicznych bredni ,którymi sypie jak z rękawa, co krok wyrywając mnie z jesiennej zadumy?Mam rozumieć, że z letargu w jakim jesteś, wyrywają cię tylko dochodzące z oddali, Książęce słowa nasycone logiką i zdrowym podejściem do sprawy?