01-10-2005, 11:45 PM
warte uwagi odpowiedzi na pytania
lecz jestem ciekaw jak kazdy miał by z was wybór co by wybrał życie z dragami czy bez nich, czy jest szczęśliwy robiąc to co robi czy raczej wolał by żyć bez tego jednak wsumie mówiąc spodkałem się z sytuacją iż dziewczyna rzuciła chłopaka bo ćpał i sprawiało to wiele problemów w ich związku... nie wrócili do siebie już więcej. Nie wiem jak jest w waszych przypadkach lecz stwierdzam jak było i czy warto jest temu sięoddać czy to jest takie dobre ? wedłóg was...
ps. ucze się od życia nauczyciel zawsze gada swoje bo musi i nikt ich nie słucha ja stwierdzam fakty jakie życie jest mając to a nie mając czegoś i myśle, że jest lepsze bez tego (według mnie) czyjegoś zdania nie zmienie lecz jak miał bym wybór spoglądania na dzieciaka, który się zacioga dragami wybrał bym sposób przekonania go do nie robienia tego albo lepiej starał bym się a jak by było to już inna sprawa...
lecz jestem ciekaw jak kazdy miał by z was wybór co by wybrał życie z dragami czy bez nich, czy jest szczęśliwy robiąc to co robi czy raczej wolał by żyć bez tego jednak wsumie mówiąc spodkałem się z sytuacją iż dziewczyna rzuciła chłopaka bo ćpał i sprawiało to wiele problemów w ich związku... nie wrócili do siebie już więcej. Nie wiem jak jest w waszych przypadkach lecz stwierdzam jak było i czy warto jest temu sięoddać czy to jest takie dobre ? wedłóg was...ps. ucze się od życia nauczyciel zawsze gada swoje bo musi i nikt ich nie słucha ja stwierdzam fakty jakie życie jest mając to a nie mając czegoś i myśle, że jest lepsze bez tego (według mnie) czyjegoś zdania nie zmienie lecz jak miał bym wybór spoglądania na dzieciaka, który się zacioga dragami wybrał bym sposób przekonania go do nie robienia tego albo lepiej starał bym się a jak by było to już inna sprawa...
are past ghosts back to haunt...
...those who have survived?
...those who have survived?