11-08-2006, 06:51 PM
dzięki za te wszystkie rady ,wiem że się przydadzą bo nikt w sumie nie krytykował tak moich prac do tej pory dlatego są to dla mnie przydatne wskazówki. No postaram się żeby sie to nie zmarnowało
ale trochejeszcze minie zanim tak naprawde będą widoczne te postępy bo tak jak mówie w troche złym przekonaniu brnąłem przez te lata i teraz musze dużo pozmieniać, heh ja nawet źle trzymam ołówek chyba, ale naszczescie jestem cierpliwy do cwiczen.
PS
to ciekaw jestem czy sam film od tego plakatu też się spodoba
, bo to pierwsza taka moja produkcja i ja już teraz czuje pewien niedosyt w tym co dotej pory zrobiłem ale traktuje to tylko jako jedną z setek mych animacji które przede mną, jedno z wielu cwiczen.
ale trochejeszcze minie zanim tak naprawde będą widoczne te postępy bo tak jak mówie w troche złym przekonaniu brnąłem przez te lata i teraz musze dużo pozmieniać, heh ja nawet źle trzymam ołówek chyba, ale naszczescie jestem cierpliwy do cwiczen.PS
to ciekaw jestem czy sam film od tego plakatu też się spodoba
, bo to pierwsza taka moja produkcja i ja już teraz czuje pewien niedosyt w tym co dotej pory zrobiłem ale traktuje to tylko jako jedną z setek mych animacji które przede mną, jedno z wielu cwiczen.