10-21-2006, 08:31 PM
Rumian napisał(a):Szanowny Pan Stig napisał(a):Wiek nie ma znaczenia - liczą sie szybkie palce :> talent i umiejętności. I prawda jest taka ze jak sie nie ma talentu to sie nie ma co za to brać. Tak jest z tańcem, ze śpiewem, jazdą samochodem, gotowaniem i wieloma róznymi czynnosciami. Ja sie nauczyłem rowerkiem smigac w wieku... nie pamietam ale nie wcześniej jak 10 lat. a tylko dlatego bo nie miałem na czym :> Ale jak sie uczyłem to sam i bez 4 kolek tylko na dwóch. Podobnie było z "obczajaniem" kompa, systemów i wszystkim z tym związane - totalnie nikt mi nie pomagał, do wszystkiego dochodziłem sam metodą prób i doświadczeń :> Uważam ze taka "nauka" jest najlepsza bo świadczy o tym ze sie potrafi to robić bez wiekszego wysiłku. Tak samo jest z tym młodocianym Slash'em - widać polot i talent, a przypuszczam, że on duzo czasu z gitarą nie spędza. DLatego też jestem pełen podziwu dla tych artystów :>Zalisz sie czy chwalisz? bo ja juz nie wiem - po prostu jestes bezbledny nie mam wiecej pytan
hmm... żalić sie nie ma czym i komu, a chwalić tym bardziej więc nie rozumiem