09-29-2006, 04:53 PM
Ludzie nie dajcie sie mamić... ten cały szwindel który obecnie się utworzył ma na celu tylko i wyłącznie obalenie obecnego rzadu i jest typową prowokacją zaplanowaną przez opozycje, mająca na celu przejęcie władzy. Toż chyba wszyscy się domyślamy i w sumie wiem o tego typu przekrętach w sejmie. Zaś robienie z Renatki Joanny D'arc to jest takie pośmiewisko ,ze mała bania. Podjerzewam ,zę sama dostała propozycje stołka w nowym rzadzie od PO, które w sumei nie może sie jeszcze pogodzić z tym ,ze przegrało wybory i zamiast pogodzić się z porażką kombinuje jak moze co w sumei powoduje tak naprawde destabilizacje kraju bo zamiast rządzeniem partie zajmuą siepodkładaniem sobie nawzajem świń, PO miało możliwość wejscia do rzadu ale przegrało w wyborach, a mimo tego nie chciało poddać się warunkom PiS apropo koalicji (a to ono miało prawo stawiać warunki). I teraz sieodgryza.
I nie jestem pro PiS'owski bo mnie ta partia wkurza jak mało która(szczególnei ingernecja w życie społeczeństwa i doszukiwania sie wszedzie spisku), ale to wszystko co się dzieje to typowa gra polityczna i z jakimiś patriotycznymi pobudkami nie wiele ma to wspólnego. Tylko ,że oni mogliby rządzić ,bo jest lepszy jeden plan nawet nienajlepszy ale wyknywany niż jego brak.
I nie jestem pro PiS'owski bo mnie ta partia wkurza jak mało która(szczególnei ingernecja w życie społeczeństwa i doszukiwania sie wszedzie spisku), ale to wszystko co się dzieje to typowa gra polityczna i z jakimiś patriotycznymi pobudkami nie wiele ma to wspólnego. Tylko ,że oni mogliby rządzić ,bo jest lepszy jeden plan nawet nienajlepszy ale wyknywany niż jego brak.