• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Legacja Warrahy żyje nadal!

kto pamięta zdjęcia Warrahy z doklejonymi mieczami, ten zapewne spostrzeże znajome ostrza i tutaj:

Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
KILL!
(niestety akcja nie może dostać 88/10, ponieważ basista jedzie za bardzo gejem...Sad)
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):kto pamięta zdjęcia Warrahy z doklejonymi mieczami, ten zapewne spostrzeże znajome ostrza i tutaj:

Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
KILL!
(niestety akcja nie może dostać 88/10, ponieważ basista jedzie za bardzo gejem...Sad)
A może moglby ktos i tamte zdjecia wrzucic? Jakos chyba mi umknely.
Odpowiedz

Laughing Właśnie pare dni temu z tego zlewałem Big Grin Crystal Viper to ogólnie jeden z większych loli na naszej "scenie", jedyną true osobą z tej kapeli był pierwszy perkusista, który na koncercie w "Rampie" był tak napierdolony że ledwo trafiał w blachy, ponadto w połowie występu najspokojniej w świecie poszedł sobie do kibla.

Natomiast nawet bardziej niż zdjęcia z mieczami zabijają te spodnie pani wokalistki:

[Obrazek: zl7.jpg]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ale chociaż pani wokalistka ma trv koszulkę Tongue .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Cytat:niestety akcja nie może dostać 88/10, ponieważ basista jedzie za bardzo gejem..
Nie dośc ze jedzie gejem,to jak jeszcze chodził na kamienną (zanim dostał tam zakaz wjazdu od włascicieli) to popierdalał po knajpie z pacyfą na łancuszku.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Ale chociaż pani wokalistka ma trv koszulkę Tongue .

taaa i białe adidaski Laughing
Odpowiedz

niech ktos zamknie ten temat. mialy byc gadki tylko o mieczach, a nie o lokalnych patologiach
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ROTFL.

Ja nic nie bede mowil o lokalnych patologiach Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):mialy byc gadki tylko o mieczach,

Jak juz jestesmy przy temacie mieczy to obczajcie foty kultowej w pewnych kregach kapeli BLOODIED LEMANS OF ALAHPADGE , zdjecie Wszebada 10/10. To chyba byla albo pre-warraha albo jakis projekt Wszebada.

Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
tak sobie przeglądałem i się zastanawiałem czy to nie jest powiązane z tym tematem :?
Odpowiedz

a "ten" basista to przypadkiem nie jest kobieta?
Odpowiedz

właśnie o to miałam zapytać Big Grin
trochę jak Britney wygląda. Uuuu
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

O kurwa mać, jak tak patrzę na nich to już wiem dlaczego niektórzy twierdzą, że techno jest lepsze. Chociaz jak patrzę na tego typa z kolcami z włosów na łbie (tera jakiś taki discowo-gejowy teledysk z danzelem) to chyba wolę basistów-pedałów i krieg czerwono-czarne spodnie ;f
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Ale chociaż pani wokalistka ma trv koszulkę Tongue .
wspolczuje imidzu i wygladu tej babce.wyglada jak facet i do tego bardzo brzydki Laughing

Cytat:Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
opis tego dzecka ist krieg ! Big Grin
15 lat i rozumu sladowe ilosci
Odpowiedz

Eee, laska zmieniła zdjęcia. Przedtem było coś w stylu tego gówna co w temacie Big Grin
LoL, ten typ z "pentagonem" na klacie jest krieg Big GrinBig Grin
Troche przypomina Jamesa Hetfielda Question jeszcze te pedalskie okularki narciarskie Evil or Very Mad
Odpowiedz