- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Widze, że zespołów jest coraz więcej jeśli chodzi o naszywki ale nadal jednego mi brakuje... Into Eternity. Wątpie, żebym gdziekolwiek znalazła naszywke tego zespołu więc prosze właśnie Was... Zlitujcie sie i dodajcie ich!!!
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja tak przepraszam, że się wtykam w temat :p ale jeśli chodzi o rozszerzenie asortymentu naszywek, to popieram KULT, i doszłam do wniosku, że skoro jest asortyment z US5 - tak z boysbandem i tokio hotel, to moze warto bybyło wtyknąc np. naszywki myslovitz, happysad, hey, Comy... brakuje tutaj polskich zespołów... bynajmniej, jak dla mnie...
- Liczba postów:
- 92
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
ruda_amelia napisał(a):Ja tak przepraszam, że się wtykam w temat :p ale jeśli chodzi o rozszerzenie asortymentu naszywek, to popieram KULT, i doszłam do wniosku, że skoro jest asortyment z US5 - tak z boysbandem i tokio hotel, to moze warto bybyło wtyknąc np. naszywki myslovitz, happysad, hey, Comy... brakuje tutaj polskich zespołów... bynajmniej, jak dla mnie...
o zgadzam się z tobą. jeszcze przydsały by sie naszywki Sentenced, Lake Of Teras, Sirenia.
jabol napisał(a):Lacuna Coil

to też
So I am in my Little Heaven...
So I am in my Little Cursed Hell...
So I live on my Little Own Land...
Why am I fallin'...?
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A mi się marzy naszwyka Lord Of The Rings..Była przed wakacjami, zamówiłam i okazało się, że już nie ma..
- Liczba postów:
- 364
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
A ja obsrał, rozsmarował i wsadził trzy kwiatki.