• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

do kasacji kurwa

--.
Odpowiedz

Widze, że zespołów jest coraz więcej jeśli chodzi o naszywki ale nadal jednego mi brakuje... Into Eternity. Wątpie, żebym gdziekolwiek znalazła naszywke tego zespołu więc prosze właśnie Was... Zlitujcie sie i dodajcie ich!!!
Odpowiedz

Ja tak przepraszam, że się wtykam w temat :p ale jeśli chodzi o rozszerzenie asortymentu naszywek, to popieram KULT, i doszłam do wniosku, że skoro jest asortyment z US5 - tak z boysbandem i tokio hotel, to moze warto bybyło wtyknąc np. naszywki myslovitz, happysad, hey, Comy... brakuje tutaj polskich zespołów... bynajmniej, jak dla mnie...
Odpowiedz

--.
Odpowiedz

Ja to prosiłbym coś z GodSmacka, Disturbed, Stone Sour i Lacuna Coil Big Grin Big Grin
Odpowiedz

ruda_amelia napisał(a):Ja tak przepraszam, że się wtykam w temat :p ale jeśli chodzi o rozszerzenie asortymentu naszywek, to popieram KULT, i doszłam do wniosku, że skoro jest asortyment z US5 - tak z boysbandem i tokio hotel, to moze warto bybyło wtyknąc np. naszywki myslovitz, happysad, hey, Comy... brakuje tutaj polskich zespołów... bynajmniej, jak dla mnie...

o zgadzam się z tobą. jeszcze przydsały by sie naszywki Sentenced, Lake Of Teras, Sirenia.

jabol napisał(a):Lacuna Coil Big Grin Big Grin

to też Smile
So I am in my Little Heaven...
So I am in my Little Cursed Hell...
So I live on my Little Own Land...
Why am I fallin'...?
Odpowiedz

A mi się marzy naszwyka Lord Of The Rings..Była przed wakacjami, zamówiłam i okazało się, że już nie ma..
Smile
Odpowiedz

kinek310 napisał(a):Prosimy o więcej polskich zepołów! Big Grin

P.S. ten Kult ma być taki Tongue -> [Obrazek: 8ea1486449bea64472dbd5ec411cb0bf2.jpg]

Gdzies mi lezy w szufladzie, chcesz czy juz masz?
Odpowiedz

--.
Odpowiedz

a ja to bym sie nie obrazila jakby sie pojawily naszywki My Chemical Romance Big Grin
Odpowiedz

a ja bym sie obraził
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

a ja porzygał...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

A ja obsrał, rozsmarował i wsadził trzy kwiatki.
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Skinless napisał(a):A ja obsrał, rozsmarował i ...
.. powiedział "ale smaczna czekolada"
Laughing
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Otter napisał(a):
Skinless napisał(a):A ja obsrał, rozsmarował i ...
.. powiedział "ale smaczna czekolada"
Laughing
hahahahahha ... ten tekst niedługo urośnie do rangi kultowego Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.