• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wasze ulubione soundtracki.......

Mission Impossible 2 i Matrix Reaktywacja Big Grin
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Na pierwszym miejscu bez dwóch zdań Królowa Potępionych - k a p i t a l n y soundtrack. Zaraz po tym Resident Evil.
ZERO tolerancji dla hiphopu i wszystkiego co ma klin na kolanach.
Odpowiedz

Od siebie jeszcze dodam soundtrack z
Ostatniego Samuraja
Braveheart
i Gladiatora.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

MATRIX RULEZ!!! Ost z jedynki żądzi!!! Z reaktywacji też był niezły chociażby Rob Zombie, ale film to kicha chodż to jusz inna bajka. Laughing
Odpowiedz

Requiem For A Dream
Braveheart
Lord Of The Rings
OST'y z serii gier Final Fantasy
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

hmmm
matrix ,residen evil ,letter from hell ,za szybcy za wściekli ,half past death i oczywiśćie mission imposible 2 Big Grin
Odpowiedz

StarWars Epizod 1 -- Mam pełny 2 płytowy sound track do tego i poprostu odpływam jak tego słucham Smile

O mnie

Gotham Radio ROX!
Odpowiedz

Soundtrack z "The Singles" , film taki sobie ale muza fajna a no i jeszcze soundtrack z "Hype!" 8)
Faster we run
And we die young
Odpowiedz

VANGELIS Blade Runner
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Zdecydowanie - Requiem For A Dream.... Soundtrack poprostu genialny :!: ! :!: ! :!:
Odpowiedz

"Czarny kot, biały kot" (a może na odwrót? często mi się miesza;D) - czadowa jugosłowiańska muza. Muzyka poschizowana i śmieszna jak i cały film.
Za bardzo nie kojarzę niczego innego.
Odpowiedz

Mi sie podoba soundtrack do Ostatniego Mohikanina
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

święta racja. muza z tego filmu jest przepiękna. matrix nawet też mi się podoba, ale jak dla mnie za bardzo "elektrycznie"
Odpowiedz

Najlepsze soundtracki? Zdecydowanie Clint Mansell&Kronos Quartet "Requiem For A Dream" oraz Bjork "Selmasongs" (do filmu "Tańcząc w ciemnościach") Dlaczego? Genialna muzyka idealnie pasująca do filmu na najwyższym poziomie oraz świetnie oddająca kilmat i emocje. Polecam.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

ja odlatuje przy sundtracku do Stigmaty...spokojna melodia...najlepiej sie przy niej uczy...polecam choc nie jest ona zbyt metalowa
Odpowiedz