05-30-2006, 08:03 PM
pomijając fakt, że odzieży gotyckiej , punkowej mogłoby byc więcej np. Omen Clothing, Aderlass.... to śmiem twierdzić że nie każdy kto słucha innych, ostrzejszych brzmień i chce sie wyróżnić ma ochotę pokazać to przez "workowe" t shirty, bluzy, kostki, etc.
osobiście bardzo podoba mi się skler x-tra-x. ok, co prawda to prawda, niektóre artykuły z tamtąd są po prostu ... śmieszne. Ale rubryka goth'n'roll? eh... to jest to czego mi brakuje w r&m shopie. odzieży ekstrawaganckiej, z przebłyskiem, jakby to powiedzieć... INNEJ.
ok, jest Omen , Aderlass, Spiral, Darkside, mało artykułów! a dostawy są okropnie rzadko.
wiem, że ciuchy z ww sklepu (x-tra-x'a) są cholernie drogie, nie da rady podobno sprzedawac ich gdzie indziej niz w ich sieci, ale art. death kitty czy scary mary? ta druga mozna nawet w camden town spotkac....ehh...
to taka moja sugestia.
życie "METALOWCA" na workowych czarnych koszulach się nie kończy.
pozdrawiam,
Sothis.
osobiście bardzo podoba mi się skler x-tra-x. ok, co prawda to prawda, niektóre artykuły z tamtąd są po prostu ... śmieszne. Ale rubryka goth'n'roll? eh... to jest to czego mi brakuje w r&m shopie. odzieży ekstrawaganckiej, z przebłyskiem, jakby to powiedzieć... INNEJ.
ok, jest Omen , Aderlass, Spiral, Darkside, mało artykułów! a dostawy są okropnie rzadko.
wiem, że ciuchy z ww sklepu (x-tra-x'a) są cholernie drogie, nie da rady podobno sprzedawac ich gdzie indziej niz w ich sieci, ale art. death kitty czy scary mary? ta druga mozna nawet w camden town spotkac....ehh...
to taka moja sugestia.
życie "METALOWCA" na workowych czarnych koszulach się nie kończy.
pozdrawiam,
Sothis.

kociołek porcelanowy SO HUNGRY, USZKODZONY
buty NEW ROCK HEAVY ROCK URBANO WALL ROSA [M-106WALL-C64]
buty NEW ROCK HEAVY ROCK URBANO WALL ACERO ROJO [M-WALL285-C28]
zapalniczka ZIPPO - PINK FLOYD - WISH YOU WERE HERE