- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
^ Teraz wszystko obracasz w żart, ale nie da się nie zauważyć jak usilnie kreowałeś swój wizerunek na:
a) zmęczonego intelektualistę
b) twardziela (tekty typu: "mogę sie z tobą spotkać, z chęcią wgniotę cie w beton")
Twój portret nakreślony przez ND był niestety bardzo trafny.
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
A czy zaprzeczam?
Nabijanie się z siebie włączam w zagadnienie nabijania się z ludzi, a zestawienie cytatów (wyrwanych z kontekstu poszczególnych rozmów czy nie - nie ma to znaczenia, liczy się dobre zestawienie) kreśli iście idiotyczny wizerunek okraszony kąśliwymi uwagami. Generalnie gość odwalił kawał dobrej roboty toteż pośmiewam się z tego tak, jak śmiałbym się z podobnego numeru wyciętego jakiemukolwiek innemu użytkownikowi/użytkowniczce forum. A każdego dałoby radę w mniejszym czy większym podsumować w podobny sposób.
AHa, jakżebym mógł zapomnieć, gdzie moje maniery: Necro - twoja stara.
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
I bardzo dobrze że nie jestem osobą o której można pomyśleć że możliwe jest wchodzenie jej w tyłek. Pozdrowienia dla wszystkich z luźniejszymi odbytami.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
-Rene- napisał(a):Ręce mi opadły[...]
bardzo mnie to cieszy, mam nadzieje, ze nie bedziesz w stanie nic wiecej napisac.
Nie bede dluzej dyskutowac z kims kto nie zna jezyka polskiego.
Twoje slowa zostaly przerzucone na grunt prywatny i tyle. Stalo sie to jasne po durnym komentarzu Kisiela na temat tego gdzie i u kogo Vomit szuka noclegu.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Pieprzenie glupot, Valhalla i Rene ustawcie sie gdzies i rozwiazcie sprawe, bo wywlekanie brudow obyczajowo-noclegowych jest ze wszech miar chujowe
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Zabawne jest to, że najbardziej wkurzają się ci, których "tak to wszystko pierdoli".