03-17-2006, 11:44 PM
Vomitor napisał(a):Ja tam zachęcam wszystkich do włączenia się do wego, zaiste szlachetnego sposobu uczczenia Jego Imienia dorzucając swe zwrotki pieśn radosną ku Jego chwale tworząc tak sercu Jemu miłą.Na mnie nie licz

![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
Vomitor napisał(a):Ja tam zachęcam wszystkich do włączenia się do wego, zaiste szlachetnego sposobu uczczenia Jego Imienia dorzucając swe zwrotki pieśn radosną ku Jego chwale tworząc tak sercu Jemu miłą.Na mnie nie licz
-Rene- napisał(a):Vomitor napisał(a):Ja tam zachęcam wszystkich do włączenia się do wego, zaiste szlachetnego sposobu uczczenia Jego Imienia dorzucając swe zwrotki pieśn radosną ku Jego chwale tworząc tak sercu Jemu miłą.Na mnie nie licz
Vomitor napisał(a):Wymiękasz?Nie..ja to tylko pieprze,tak jak lubisz najbardziej
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):omfg![]()
![]()
-Rene- napisał(a):Vomitor napisał(a):Wymiękasz?Nie..ja to tylko pieprze,tak jak lubisz najbardziej
To z piosenki,nie podniecajcie się
Vomitor napisał(a):Eee tam, wymyślasz, wszyscy piszą ku Jego chwaleNo właśnie,wszyscy,więc ja to pieprze
Cytat:czy ja jestem wulgarna?Ależ skąd
R_amze_S napisał(a):kamień spadł mi z sercaCytat:czy ja jestem wulgarna?Ależ skąd