02-13-2006, 06:49 PM
Eurotrip. amerykanska "komedia" dla nastolatkow. ogladalem wczoraj z nudow i zaluje...
Ghost_82 napisał(a):Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever
Rozumiem, że to miał być żart
hock: To najgłupszy film jaki w życiu oglądałem. Ali G i ta cała reszta
Oczywiście nie wliczam Znaków
Flying Corpse napisał(a):wiedźminDziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych?
-Rene- napisał(a):A czemu miałbym być ?Flying Corpse napisał(a):wiedźminDziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych?
nocny plakaciarz napisał(a):Nie był to żart.Ghost_82 napisał(a):Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever
Rozumiem, że to miał być żart
A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo
nie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie
jak zlapali swoja ofiare
...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach
i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego
metallgirl napisał(a):Wczoraj ogladalam Wrong turnnie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie
jak zlapali swoja ofiare
...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach
i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego
![]()
to jest to "cos" jest najstraszniejsze...i,ze to ma byc najlepszy horror ostatnich czasow to dziekuje