Ghost_82 napisał(a):Tu masz racje
Barca ma wielu innych wybitnych piłkarzy, którzy równie mogą prowadzic do zwyciestw,
W swietle ostatnich wystepow, Twoja wypowiedz brzmi jak ironia.
buubi napisał(a):Jedna jaskółka wiosny nie czyni - Barca wtopiła jeden mecz...
Hmm. A przypomnij mi jaki byl wynik pierwszego meczu z Saragossa w Copa del Rey? :> O ile mnie pamiec nie myli, to Ronaldinho gral w tym meczu. :>
Cytat:więc nie oceniajmy po jednym meczu. Real bez Zidane'a też wiele traci - bądźmy więc obiektywni 
Jakos plaga kontuzji, ktora przewinela sie na poczatku tego sezonu przez Real nie obchodzila nikogo, gdy wieszano na Krolewskich psy.

Bywalo, ze polamanych bylo i 6-7 kopaczy. A w Barcelonie zabraklo raptem 3 podstawowych zawodnikow.
Przypominaja mi sie rowniez czyjestam slowa z tego topicu, mowiace jakobyz to Barca miala dluzsza lawke niz Real. ;p
Co do Pucharu Narodow Afryki- ja tam duzo bardziej rozpaczam nad porazka Nigerii, niz jakiegostam Senegalu.
PS> Starszy pan, ktory komentowal mecz Kamerun- WKS na polskim Eurosporcie zasluguje na miano najgorszego komentatora sportowego w historii telewizji. ;\ Slowo "pieeekniee" powtarzal czesciej niz Jacus Gmoch "hehe".