• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)

Ano, manipulacja koślawymi produktami microsoftu jest nieco wkurzająca Big Grin
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Baaardzo kurrrrrwa śmieszne
czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C

Kurwa nędza dokładnie, musiałem restarta zrobić przez ten odnośnik do cholery.. zastanówcie się co wrzucacie.. już nie pierwszy raz mi się zdarza, ze po kliknięciu w link podany przez jakiegoś użytkownika zaczynają się dziać cuda niewidy na moim komputerze... Na drugi raz chyba poślę raporta na takiego "geniusza" bo zaczyna mnie to z leksza irytować :/
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C

hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

-> Tomash
zasadniczo masz racje, choc potepianie wszystkiego po wrzuceniu do jednego wielkiego wora rzadko jest sluszne.

edit:
sorry panowie i panie za ewent. komplikacje ale trudno przewidziec ze cos co na wlasnym kompie nie sprawia zadnych klopotow bedzie mieszac innym...
Odpowiedz

Cytat:hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

No dobra... niech będzie.. :/
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

U mnie jedynie 120 okienek Outlooka Wink

Zapodajcie zakonnicę, bo nie miałam okazji się zapoznać.
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):

hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

-> Tomash
zasadniczo masz racje, choc potepianie wszystkiego po wrzuceniu do jednego wielkiego wora rzadko jest sluszne.

edit:
sorry panowie i panie za ewent. komplikacje ale trudno przewidziec ze cos co na wlasnym kompie nie sprawia zadnych klopotow bedzie mieszac innym...

hmm,moze masz po prostu włączone blokowanie wyskakujących okienek,reklam itp. ?
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):hmm,moze masz po prostu włączone blokowanie wyskakujących okienek,reklam itp. ?

staram sie miec zawsze. u mnie bylo tak: otworzylo sie 1 nowe okno firefoxa i zaczelo "skakac" po pulpicie, po czym jak znudzilo mi sie patrzenie dalo sie bez przeszkod zamknac z paska. i tyle. pozniej tez nic sie nie mulilo bardziej niz zwykle Smile
Odpowiedz

Btw. skombinujcie sobie program SpywareBlaster - skutecznie zmniejsza ryzyko złapania hijackera czy innego takiego szpiega. Zdarza mi się szlajać po różnych stronach (key-generatory itd) na których roi się od trojanów, a jakoś mój komp jeszcze żyje... choć fakt, że jakoś pod koniec grudnia coś się przebiło przez zaporę programu i skutecznie zjebało mi komp; musiałem formatować.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Po co formatować ? Wystarczy Norton Ghost z imagem partycji systemowej na osobnej partycji. 5 minut i masz partycję C: odtworzoną z momentu robienia imagea. Odkąd to zrobilem to nie pamietam co to znaczy format Smile Polecam...
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Na drugi raz chyba poślę raporta na takiego "geniusza" bo zaczyna mnie to z leksza irytować :/
Wczoraj już jeden geniusz dostał ostrzeżenie za wątpliwej jakości linka (w odpowiednim temacie ostrzegałem słownie, skoro nie chciało się czytać, to trzeba cierpieć ; ), tak więc na przyszłość najlepiej wysyłajcie post reporty, a wtedy może w podobnych sytuacjach szybciej można będzie zadziałać.

EOT
Odpowiedz

http://www.jerzyki.republika.pl/ oświadzczam, że to nie moja strona Laughing
Odpowiedz

www.romantyk1989.blog.onet.pl

Wink koles to legenda, a szczególnie jego tekst jak sie przedstawial w liceum na poczatku pierwszej klasy-"no ja to sie interesuje literatura kobieca"

orajcie sobie chlopaki Wink
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Idź pan w ciul z takimi linkami Mad to jest STRASZNE. Jak można być taką przegiętą ciotą :[ wprawdzie zapewne jest to prowokacja(mam nadzieje) ale i tak to jest straszne. TFU!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

http://youtube.com/w/Young-Chuck-Norris-...k%20norris
pewnie już to widzieliście ale to jest genialne Big Grin
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

http://members.lycos.co.uk/adamgr/pogoda.jpg
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera