12-13-2005, 12:12 AM
Zastanawia mnie tylko skąd wiesz jak wygląda mój penis, skoro śmiesz twierdzić, że Twój jest fajniejszy? : >
Rotfl'n'lol
Vomitor napisał(a):Zastanawia mnie tylko skąd wiesz jak wygląda mój penis, skoro śmiesz twierdzić, że Twój jest fajniejszy? : >Moze tak powiem - moj jest na tyle wspaniały ze twoj mnie nie interesuje.Nie musze go ubierac w rzemyki zeby ładnie wyglądał
aXe Rose napisał(a):Nie znacie się. Lepszy na penisa jest ten pancerzjak na palce się zakłada
tylko że w moim przypadku musi mieć 7-krotnie zwiększoną długość i średnicę.
R_amze_S napisał(a):Vomitor napisał(a):Zastanawia mnie tylko skąd wiesz jak wygląda mój penis, skoro śmiesz twierdzić, że Twój jest fajniejszy? : >Moze tak powiem - moj jest na tyle wspaniały ze twoj mnie nie interesuje.Nie musze go ubierac w rzemyki zeby ładnie wyglądał
ZenithalMan napisał(a):To moze niech kazdy z Was pokaze fotki swoich penisow, a ja zbiore komisje, ktorej bede przewodniczacym i ocenimy, ktory penis jest bardziej TRV :>
Jego Wyskokość Jaśnie Wielmożny Pan Vomitor napisał(a):Dobra, dobra, już chyba wiem komu [ja mojego penisa] wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
Vomitor napisał(a):wiec przyznaj sie komu włozyłeś? :>Vomitor Gay napisał(a):Dobra, dobra, już chyba wiem komu [ja mojego penisa] wtedy w rampie do buzi włożyłem : >
To objaw gajowstwa ? : >
Vomitor napisał(a):Właśnie problem jest w tym, że nie wiem... patrz uzupełnienie wcześniejszego posta.To juz wsadzasz komu popadnie?
Vomitor napisał(a):Mimo wszystko jednak Twa dogłębna znajomość mego penisa u Twej osoby conajmniej mnie zastanawiaGdzie ty widzisz tą "doglębną znajomość"
R_amze_S Buziobraj napisał(a):Twój penis mnie malo interesuje...mam fajniejszego
R_amze_S napisał(a):Skoro tak cie interesuja fotki naszych penisów,to twoja orientacja seksualna jest wysoce niepewnahock: