• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nieśmiertleniki

ej a moa ktos linka zeby sobie to oglądnąc.. bo nie wiem czy to jest akurat to o czym ja mysle
Odpowiedz

http://koszulki.win.pl/go/_search/index....miertelnik

a tak wygląda orginalny nieśmiertelnik
[Obrazek: niesmiertelnik.jpg]
Odpowiedz

Loskens napisał(a):http://koszulki.win.pl/go/_search/index....miertelnik

a tak wygląda orginalny nieśmiertelnik
[Obrazek: niesmiertelnik.jpg]
oryginalne niesmiertelniki są fajniesze Tongue jakies takie klimatowne
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha Wink
Z jakim Eddie'm? Wink
Pentagramy to wiocha Rolleyes Smile
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Pentagramy to wiocha

tssssss Evil or Very Mad
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha Wink
Z jakim Eddie'm? Wink
Pentagramy to wiocha Rolleyes Smile

zapewne z iron maiden
Odpowiedz

no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzyBig Grin
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzyBig Grin

nie inaczej Big Grin

Edit:

to moj 666 post
Odpowiedz

Wstyd nieznać Eddiego Big GrinBig GrinBig Grin hehehe

[Obrazek: iron_maiden_eddie_guitar.jpg]
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzyBig Grin
A skąd pewność, że słucham metalu? A heavy metal to dla mnie czarna magia, więc jakieś maskotki Irono Maidenowe są mi obce Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
A skąd pewność, że słucham metalu? A heavy metal to dla mnie czarna magia, więc jakieś maskotki Irono Maidenowe są mi obce Wink
Spoko, dopóki nie masz w avatarze Iron Maiden i nie obnosisz się z miłością do nich, wybaczamy nieznajomość Eddiego i nawet ewentualną nieświadomość, co znaczy NWOBHM.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

"A skąd pewność, że słucham metalu? "

A stad ze cos mruczalas o kornie (nie uwazam "tego" bynajmniej za metal)
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Pearl napisał(a):Pentagramy to wiocha

tssssss Evil or Very Mad
Pearl ma rację. Wieśniactwo z drobnomieszczaństwem Wink
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):"A skąd pewność, że słucham metalu? "

A stad ze cos mruczalas o kornie (nie uwazam "tego" bynajmniej za metal)
Słucham Korn, a jakże Smile Tylko widzisz, skoro większość z Was nie uważa tego za metal nie spieram się i nie mówię, że słucham metalu Big Grin Proste.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.