• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nieśmiertleniki

A ja mam pytanie. Czy będzie więcej nieśmiertelników? Np. ze Slipknot? Fajnie by też było mieć z Nine Inch Nails. Bo jeśli nie będzie, to sobie kupię z Kornem Smile Wink Z góry dzięki za odpowiedź.
Odpowiedz

Właśnie przed chwila je zobaczyłem, fajne , fajne, ale ja wole coś wojskowego więc sobie zamówiłem niesmiertelniki wybijane na allegro z własnymi napisami Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Kolejne szpanerstwo hanbioace mundur.
Odpowiedz

^ Laughing
Odpowiedz

Wiesz jaka funkcje maja niesmiertelniki??
Odpowiedz

szczerze?

nie mam pojecia Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

serio niewiesz??

Niesmiertelniki służyły na wojnie po to żeby jak żołnież zginie jedną blache wkłądalo mu sie do gęby albo wieszało na palcu od nogi a druga zabierano żeby wiedziec kto zginął ( potem chyba jakoś to spisywali niewiem dokładnie może sie myle )i od kogo jest ciało ( bo niektóre były ostro zmasakrowane ), no i tak odnajdywali ciała. Na nieśmiertelnikach pisało też wyznanie, żeby wiedzieć jak danego rycerzyka pogrzebać.
Odpowiedz

Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Własnie. I naprawde nie powinno sie to dostawac do "cywila". Glany,bundeswery itd tak,niesmiertelniki NIE.

Evil or Very Mad
Odpowiedz

Tylko mowie co mysle.
Odpowiedz

Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):Nieśmiertelniki dla cywili? Jak najbardziej, ale wybijane tak samo, jak wojskowe, a nie jako wisiorek z zespołem, bo wtedy to zupełnie traci sens.

Na takie rozwiazanie jestem skłonny sie zgodzicBig Grin
Odpowiedz

Buhaha...

Nieśmiertelnik z logo Slipknot, Ironów, czy nawet MOTORHEAD = wieś tańczy i śpiewa Evil or Very Mad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Odpowiedz

Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.
Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.