• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

jeden kawalek??? ile mozna?!?!

Ambivalent napisał(a):To juz mamy powod by zabrac Olisadebe na mundial :wink:

Ee, tym razem to powinna Mandaryna spiewac ;) Oli to sie nazar bigosu i biegac niepotrafi.

Powracajac do tematu, co jak co, ale oprocz MD Boney M,..

.., nie piszac o Dr. Albanie!
[Obrazek: dralban.jpg]
Odpowiedz

jak sie cos kocha to wieczność Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

jeden kawałek można słuchać cały czas z czasem nabiera on wartości sentymentalnych i powoli staje się prywatnym hymnem.JA np. w swoim czasie katowałem Kaczmarskiego a szcególnie "Naszą klasę" i eraz ma dla mnie wartości ogromne.Jest moim hymnem.
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

Ostatnio Misfits - Scream
Odpowiedz

A mnie ostatnio coś wzięło na Blood Is Life(Sabbating) XIII Stoleti Wink
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

ja ostatnio coraz częściej słucham piosenki King Diamond - Sleepless Night ( podoba mi sie ten wokal Big GrinBig GrinBig Grin )
Odpowiedz

Gerry Rafferty - Baker Street
dzisiaj słucham tego praktycznie cały dzien heh
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Ostatnio cały czas wałkuję Arię - Return of the Warlord. Zajebisty kawałek.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

A u mnie ostatnio non stop leci Metallica "One". Bardzo mnie wciągnął ten kawałek. 8)
Odpowiedz

U mnie bardzo czesto ostatnio "Layla" Claptona. Bynajmniej nie poznalem teraz tego kawałka ale teraz wciagnoł mnie ostro :d
Odpowiedz

Ja parę dni temu bez chwili przerwy słuchałem "Love Song" zespołu The Cure.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Ja parę dni temu bez chwili przerwy słuchałem "Love Song" zespołu The Cure.

Tongue Tongue Tongue

The Cure rlz
Odpowiedz

Rainbow - Stargazer...w jakim sensie? a co tu pisać. Wystarczy posłuchać i wszystko jasne
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Nie inaczej! Ten klawiszowy motyw i słowa
In the heat and the rain
With whips and chains
Just to see him fly
So many die

Tego można słuchać bez przerwy.
Odpowiedz

Kiedyś kiedy miałem kłaść się już spać ( ok. godz. 0:00) kończyłem słuchać płyty Mastodon - Leviathan i został mi ostatni kawałek Joseph Merrick...

Słuchałem TYLKO tego do godziny 3:00...
Wcześniej przeczytałem informacje na temat tytułowego "człowieka"...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.