11-01-2005, 07:28 PM
Cytat:Jeden z lepszych polskich poetów
Smiem twierdzic, ze najlepszy
Barça es más que un club
Cytat:Jeden z lepszych polskich poetów
Poza tym jak szanujący się człowiek może dać wyższą ocene dla ultra dennego Landscape of souls, niż The No - Mads, no ludzie! to w takim razie co w tytule gazety robi słowo "thrash"??(chyba że zjebywanie Nołmadsów ma zwiżek z ich "sympatią" dla Dziubińskiego?)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Pulpetus napisał(a):Ja czytam z pism: Metal Hammer, Trash'em all, Mystic Art, Teraz Rock.Spoko ziom jesteś
R_amze_S napisał(a):Spoko ziom jesteś
Pulpetus napisał(a):SpoksR_amze_S napisał(a):Spoko ziom jesteś
Dzięks!! Masz gg? Chętnie pogadałbym z kims o podobnych poglądach.
SuicideKaiten napisał(a):Trochę wstyd przyznać patrząc po tym, jakie poważne lektury czytacie, ale ja teraz czytam "Potop"...Eeee,to ty nie jestes spoko ziom...
SuicideKaiten napisał(a):Rany jeszcze w tej samej minucie odpowiedziałeś, Ty chyba całe życie na tym forum siedzisz..Ty odpowiedziałeś zaledwie minute później

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Mam jednak nadzieje,że jakoś po zakończeniu sesji uda mi się ją skończyć,bo póki co czytuje wykłady z Prawoznawstwa.
buubi napisał(a):Historia Drizzta Do'UrdenaNie wiem czy dobrze kojarze,ale w to chyba wchodzą trzy książki 'Nowy dom','Ojczyzna' i coś jeszcze..hmm..o te chodzi,czy może coś mi się z racji na godzine,pochrzaniło?Bo to chyba historia tego słynnego drowa,czyż nie?