- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
- 0
w każdym razie fuckt jest fucktem żę mnie rozjebało
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
- 0
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? 
Vomitor napisał(a):Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych.
Tu nikt niczego nie sugeruje - tu lecą same fakty
uwierz mi że jeżeli byłbyś odrobine tolerancyjny to tego obrazka by nie było...
Jałokim napisał(a):rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty
mnie w tym najbardziej rozpierdala staranność napisanego postu i skończenie go niedość ze prostackim słowem to jeszcze z błędem
Nightal napisał(a):Po 1. Nie czytałem podpisu DaD'a bo niechciało mi sie męczyc oczu. Mam w dupie tego szczeniaka i Tobie również radzę go olać.
Szczeniak

a miało być tak pieknie
Nightal napisał(a):Pare razy go zbluzgałeś i było smiesznie. Teraz robi się to nudne i niesmaczne. Dziwi mnie też fakt, że tak bardzo przeszkadza Ci jego podpis, a Ty nagminnie go obrażałeś. Nie uważasz, że zasłóżyłeś na taką akcje z jego strony?
Bardzo mądre i treściwe słowa... i ktoś tu powinien je wbić sobie do własnej łeptowiny
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
- 0
DODa jesteś załosny.Wypominasz Vomtorowi drobną literówke ,a sam wczoraj palnąłeś byka takiego ze pół forum lało z Ciebie ze smiechu, w dodatku braklo ci tej pokory zeby się do błędu przyznać.
Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?Brakuje ci argumentów ,to wyzywasz innych?Zacznij pisać z sensem i mądrze,miej tyle pokory zeby przyznawać się do błędów,to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał...
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
- 0
Zastanawiam się tylko, czemu jak kiedyś wstawiłem sobie w podpisie przekreślonego Maggota to natychmiast były maile z komendą zmiany tego podpisu... Czyżby wraz ze zmianą prezydenta zmieniły się zasady na forum?
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
- 0
Nie.. Po prostu nie mialem przez 2 dni internetu, zatem nie moglem pogrozic palcem Dance'owi.. ;>
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
- 0
R_amze_S napisał(a):DODa jesteś załosny.Wypominasz Vomtorowi drobną literówke ,a sam wczoraj palnąłeś byka takiego ze pół forum lało z Ciebie ze smiechu, w dodatku braklo ci tej pokory zeby się do błędu przyznać.
Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?Brakuje ci argumentów ,to wyzywasz innych?Zacznij pisać z sensem i mądrze,miej tyle pokory zeby przyznawać się do błędów,to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał...
"Wypominasz Vomtorowi drobną literówke" - hmmm to tutaj jest normalne... ba mi by za to głowe urwali wiec nie rozumiem zdziwienia...
"Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?"
opis dosadnie pokazuje dlaczego jest taki a nie inny - jezeli ktos cie wyzywa to nie ma sensu cos argumentować tylko odrazu w pysk... a ze pysku nie mam przed sobą to po oczach
"Zacznij pisać z sensem i mądrze...to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał"
mysle ze sie z tego wywiązuje(mniej lub bardziej)... ale womitor to jet taka paskuda ze on zawsze musi sie doczegoś przyjebać...
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
- 0
Koniec drogie panie.. Kolejne posty bede kasowac..