- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Vomitor napisał(a):A po co ci to?
Bo mi sie podoba... tak cięzko to kurwaa zrozumieć ?!?
Krzychun napisał(a):I znowu komus sie wydaje ze pentagram jest symbolem diabla albo ma cos wspulnego z metalem(jako muzyką).
Ty to powiedziałeś... wiec chyba mówisz za siebie, ale jesli chodzi o mnie to pentagram znaczy tyle co szatan czyli nic... bo ani jedno ani drugiego tak naprawde (fizycznie) nie ma...
mind.in.a.box napisał(a):Jezu, jak chce to niech sobie kupuje. Przecież to on będzie wygląd jak tru kretyn - nie wy.
Popatrz lepiej na siebie a dopiero oceniaj innych...
Delia $haddix napisał(a):ej, przecież tutaj jest podobny, albo nawet taki sam... w dziale alchemy gothic chyba...
Mam jednego z nich i mi sie już lekko przestał podobać nio i nie jest srebny
aXe Rose napisał(a):My mu po prostu ratujemy dupsko. Ja go tutaj najwyżej wyśmieję, ale jak na ulicy spotka ortodoxyjnych metalów idąc z tym pentagramem i nie wiedząc, co to jest NWOBHM, to może dostać tęgi wpierdol...
oj... żebys ty taki mądry szkole podstawowej był to byłoby dobrze...
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
mind.in.a.box napisał(a):Dance Of Death napisał(a):mind.in.a.box napisał(a):Jezu, jak chce to niech sobie kupuje. Przecież to on będzie wyglądał jak tru kretyn - nie wy.
Popatrz lepiej na siebie a dopiero oceniaj innych...
No popatrzyłam. Czyli teraz, idąc tokiem Twojego rozumowania, mogę już spokojnie, pełnoprawnie podtrzymać swoją opinię na temat takich gadżetów, tak?
mnie Twoja opina na temat gadżetów wcale nie obchodzi, jednakże... nie podoba mi sie puste ocenianie wyglądu (mojego

)
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
"I przepraszam, co to znaczy 'puste ocenianie' ?"
jakieś tam pudełko napisał(a):to on będzie wyglądał jak tru kretyn
Twóje słowa zawarte powyżej... czyli oceniasz czyjś wygląd, nie wiedząc jak ta osoba wygląda... ŻENADA
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
ale to ty poprosiłes innych o opinie (jesli sie nie myle)to oni swoja zdanie wyrazili i jak dla mnie juz nie ma o czym tu dyskutowac
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tyle, że przykładowo ja dance wcale nie oceniam cię po wyglądzie ale po tym co piszesz, a zazwyczaj pierdolisz niemiłosiernie... z twoim wyglądem naprawdę już wolałbym się nie zapoznawać.
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
mind.in.a.box napisał(a):O czym Ty dziecko w ogóle do mnie rozmawiasz?
No po prostu looool.
nie udawaj niewiniątka... i tak jestes dla mnie zerem
donkamillo napisał(a):ale to ty poprosiłes innych o opinie (jesli sie nie myle)to oni swoja zdanie wyrazili i jak dla mnie juz nie ma o czym tu dyskutowac
myslisz sie - ja o zadne opinie nie prosiłem, tylko o import srebnej biżuterii i niekoniecznie pentagramów...
womitor napisał(a):Tyle, że przykładowo ja dance wcale nie oceniam cię po wyglądzie ale po tym co piszesz, a zazwyczaj pierdolisz niemiłosiernie... z twoim wyglądem naprawdę już wolałbym się nie zapoznawać.
a wiesz ze ta ocena mnie huj obchodzi jak i twoje całe zajebane zycie heh

czy jestes tu czy cie nie ma - nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia. ja sie do twojego pierdolenia nie wtrącam wiec uszanuj czyjes pierdolenie i nie mądrz sie bo naprawde sprawia ci to wysiłek...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Gdziekolwiek się nie pojawicie sytuacja wygląda tak samo... W każym temacie dyskusja kończy się w ten sam sposób. Nie mam ochoty kilkanaście razy usuwać z tego wątku Waszych niczego nie wnoszących postów. Weźcie sobie coś na uspokojenie. Zamykam, bo i tak nic mądrego tutaj się nie pojawi.