• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszule w kratę

deathless napisał(a):Ooo tak... kocham koszule w krate... Laughing

me too 8) 8)
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

hehe, a ja bym taka nawet chciala Big Grin
mam dwie ale w nich nie chodze, bo sa o wiele za duze... Evil or Very Mad [/b]
Odpowiedz

mam nadzieje, że będą damskie...
fuck off and die
Odpowiedz

A jest cos takiego jak damska koszula flanelowa?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

pewnie, że jest!!!
w nowej kolekcji reportera!
tylko za jaskrawe kolorki(np. niebieski z żółtym), więc sobie nie kupiłam =/
fuck off and die
Odpowiedz

Widzisz Dzemiku, tak to jest jak sie nie oglada kolekcji Reportera, Reserved, Cropp Town, Jack Jones, itp,..

Takie nowosci wychodza, a Ty nieuswiadomiony ;)
Odpowiedz

ROTFL
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Cropp Town

Wstąp do Cropp Town...ZIOM! sorry za OT ale jak słyszę tą reklame to odechciewa mi się żyć Laughing a na temat:

INSTRUKCJA ZDOBYCIA FLANELOWEJ KOSZULI W KRATĘ:

1. Szukamy najbliższego lumpexu

2. Wchodzimy do środka, mówimy "dzień dobry"

3. Udajemy się na stoisko z koszulami

4. znajdujemy koszule

5. wkładamy ją do koszyka

6. Podchodzimy do kasy, płacimy.

7. Pierzemy

8. Suszymy

9. Prasujemy

10. Ubieramy.

Ja naprawdę tego nie rozumiem... jakby w RMS był papier toaletowy z logiwem Dimmu Borgir lub pentagramem, za 50zł/rolka założe się że ktoś by to kupował.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

co wy chcecie od reportera i innych sklepów?!
sorry, ale ja w używanych rzeczach nie będę chodzić
ani w rzeczach z targu, które rozpierdzielają się po jednym założeniu.
fuck off and die
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Ja naprawdę tego nie rozumiem... jakby w RMS był papier toaletowy z logiwem Dimmu Borgir lub pentagramem, za 50zł/rolka założe się że ktoś by to kupował.
To mogloby byc ciekawe nawet Big Grin heheh
Odpowiedz

będa te koszule kiedys w życiu, czy nie...?
a tak przy okazji... czy będzie za niedługo rozmiar m bluzki z nightwisha z długim rękawem???
fuck off and die
Odpowiedz

Noo muszę przyznać, że też na nie czekam...a połowa miesiąca tuż tuż...Heh..powinno się okazać, że będą same rozmiary XL i XXL Rolleyes
omfg
Odpowiedz

ciekawe jeszcze, czy będa też damskie...
fuck off and die
Odpowiedz

Nie możecie poszukać w lumpeksie?
Odpowiedz

Zapewne nikt nie wpadł na ten pomysł żeby wogóle takie robić :? Nieee nooo...przecie jest maszyna do szycia i zawsze można zmniejszyć Evil or Very Mad Hehh..Kosztem oczywiście fasonu (tak tak, nawet taka durna koszula takowy posiada.. :? )
omfg
Odpowiedz