• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Noc

Jak najbardziej Angry
WIELE, nie mam niczego konkretnego na myśli, tak gwoli wyjaśnienia ;]
Noc po prostu bardzo pobudza wyobraźnię... ;}
Odpowiedz

kurde dobrz jesteście !! ja chodze spać tzn kłąde sie koło 23-24 ale usypiam koło 2 w nocy ... jakos niemoge spać a jak jest pełnia lub po wcześniejszym wypiciu trunku usypiam momentalnie SmileSmileSmile
dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami Smile
Odpowiedz

Hmm w ciągu roku to przeważnie o 23 do łóżka się pakuję, a w wakacje chadzam spać o 1- 2 z tym, że przy komipe mniej więcej do 24 siedzę Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

1.03 i sam na forum siedzę...
:? Czuję sie samotny, Sad niech mnie ktos przytuli...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):1.03 i sam na forum siedzę...
:? Czuję sie samotny, Sad niech mnie ktos przytuli...

Oj, misiu Rancidowy moj <przytul> Embarrassed

Laughing Laughing Big Grin

No co? W unii jestesmy,..

Laughing Laughing
Odpowiedz

Od razu mi lepiej... Angry
Chociaż jakąś kobite bym wolał... Angry Angry Angry Angry [/img]
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Od razu mi lepiej... Angry

niestety unia wszystkiego niedaje ....hehehe
dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami Smile
Odpowiedz

mozecie zawsze o doplaty poprosic Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

w wakacje od 2 nad ranem albo nie śpię wcale. a jak trzeba chodzić do szkoły to nie patrzę kiedy ide spac Laughing
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Od razu mi lepiej... Angry

Przytul mocnooo:*

Wracając do tematu, to ja w wakacje chodze spac o 1-2Big Grin
Jak sie rok szkolny zacznie nio to 23-24, to zalezy od mojej psychiki....:/

Smile
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

a wiec jak mam na 1 zmiane w pracy chodze spac o 23 bo musze wstac o 4:30 jak mam na 2 chodze spac ok 1 w nocy Big Grin tak to juz jest z ta praca Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

a co to za praca?
Odpowiedz

hehe operator maszyny w duuuuzym zakladzie u mnie w miescie Wink dosc meczaca i kiepsko platna praca ale coz lepsze to niz siedzenie w domu Surprised
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

5 i pol godziny snu?! Rolleyes Podziwiam Cie stary.. naprawde.. =) Mam nadzieje ze nigdy nie zostane 'operatorem maszyny w duuuuzym zakladzie u mnie w miescie' =P =D
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

heh, po 5,5h snu to nawet podwójna czarna by mnie chyba nie postawiła na nogi... =P
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.