• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wiecej plakatow...

czesc. przydalo by sie wiecej roznego rodzaju plakatow, w szczegolnosci pytanko do zalogi sklepu: czy mozna liczyc na plakaty z anime? nie udalo mi sie takowych namierzyc w zadnym polskim sklepie w sieci. mam na mysli glownie 'powazne' anime tzn cyberpunk (ghost in the shell, armitage III, cyber city oedo 808 na przyklad) i inne s-f, acz nie tylko (po prostu przeznaczone raczej dla starszej widowni), a nie sailor moon czy pokemon Smile
"Wrogiem ludzkości jest człowiek." - Fuyutsuki
Odpowiedz

Ja bym mogła sie wypowiedzieć o wiekszej ilości plakatów fantazy ... gdyż te kobry to tlyko rysunek ale to nie fantaza tylko szkic prawdziewie istniejącego stworzenia:] ... Sad Sad
Twój ciężki los, twa grzeszna krew...
Ave Nosferatum ...
Odpowiedz

ergh..ale co to ma wspolnego z rockiem/metalem ?Neutral (plakaty z anime jak cos ;o)
Odpowiedz

dancer_btd napisał(a):ergh..ale co to ma wspolnego z rockiem/metalem ?Neutral (plakaty z anime jak cos ;o)

nic, ale widocznie niektorzy to lubia, ja osobiscie nie przepadam (czyt: nie znosze) Tongue
Odpowiedz

W ogóle fajnie by było jakby pojawilo się więcej plaktów z zespółow... marzy mi się na ścianie Opeth, Katatonia, Anathema tudzież Porcupine Tree Wink
The sky has frozen to a wall...
We die. We all...
Odpowiedz

Mi się marzą następujące plakaty
# Slipknot (wiem, wiem, są ale je już mam Wink )
# jakieś inne fajne Mansona
# więcej punkowych kapel, polskich przede wszystkim
# The Kovenant mile widziane
# Nine Inch Nails (ale jakieś starsze, bo teraz zbyt ciekawie nie wyglądają, napakowany Trent ... bleh Rolleyes )
# no i plakat PRODIGY Rolleyes Wink Laughing
Odpowiedz

Dla mnie mogłyby się pojawić plakaty z:
-Placebo
-Static-X
-Within Temptation
-Lab (z tym zespołem nie widziałam jeszcze nigdzie ani plakatów ani nic innego)
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

o tak.. plakat Static`a Big Grin
Odpowiedz

jak dla mnie przydało by się więcej fantastycznych Wink. Z alchemy gothic jest sporo, inne smoki, stwory, wilki itp itd Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):jak dla mnie przydało by się więcej fantastycznych Wink. Z alchemy gothic jest sporo, inne smoki, stwory, wilki itp itd Big Grin
Popieram Big Grin

Eeee ... No ... Co z tymi plakatami???
Odpowiedz

do konca pażdziernika powinny byc nowe plakaty z zupełnie innej firmy tez z AngliiSmile min. IRON MAIDEN !, GUNS N ROSES, SYSTEM OF A DOWN, THE STONE ROSES, BLINK 182 i wiele innych....
Odpowiedz

Uuuuu. Zajebiście Laughing Laughing Laughing W końcu się coś ruszyło Wink Rolleyes
Odpowiedz

mozna by tez dorzucic wiecej plakatow filmowych.. bo sam Kill Bill to tak nie za bardzo.. Laughing
Odpowiedz

Dobry pomysł. Co powiecie na armię orków z Władcy Pierścieni? Wink Albo w ogóle coś z tego filmu. I z Matrixa może jeszcze Big Grin
Odpowiedz

A ja bym chciał coś z "Kruk" ale na razie i tak jestem nie przy kasie Tongue
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
Odpowiedz