10-03-2005, 09:09 PM
Tim napisał(a):Z całym szacunkiem Acrid, ale ostatnio to Roni jest lepszy w wolnych
Dzemik..
Co do Ronni'ego- absolutnie sie nie zgadzam.. To prawdziwy geniusz i obecnie najlepszy pilkarz na swiecie, jednak sadze, ze moglby u paru innych pilkarzy pobierac lekcje wykonywania stalych fragmentow gry..
Acrid napisał(a):Dżemik napisał(a):Co to jest SWOS?
Uuuu,... ;D Panie, normalnie takie braki, ze szok, 10 pompek
SWOS is probably the best ever Soccer game, it includes limited management options wich make the game even more playable.
Aaaa..
A co to za nowomodne wynalazki?
Za moich czasow pykalo sie w zwyklego SS.. ;0 O tej wersji zem nawet nie slyszol.. ;]

![[Obrazek: _polska_ang.jpg]](http://www.dalton.cp.win.pl/scrubs/_polska_ang.jpg)
SWOS do dziś się nie nudzi(specjalnie dla tej gry zainstalowałem emulatory DOSa i Amigi), może nie jest realistyczny(a fifa niby jest, pffff) ale jak chce realizmu to dzwonie do kumpli i idziemy grać, a nie :] W "młodości" nawet brałem udział w ogólnokatowickim turnieju SWOSa
niestety nie wyszedłem z grupy (1 porażka, 1 remis, 1 zwycięstwo - niestety to było za mało
) ale tak gdzieś 2 - 3 lata temu wątpie czy znalazł by się na mnie mocny :d Obecnie troszkę wyszedłem z formy, bo amiga się zjebała, a na PC nie mam joysticka