- Liczba postów:
- 443
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
Ja czytałem z Koontza tylko "Odwiecznego wroga"... Całkiem przyjemna lektura choć arcydziełem bym tego nie nazwał. Wolę Kinga
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja czytam głównie Metal Hammera. Zbieram Go już od 3 lat. Po prostu nieustająca fascynacja muzyką i artykułami Redaktora Arkadiusza Lercha.
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
- Liczba postów:
- 158
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
eh a ja zaczelam czytac "heroine" tomasza piątka
dosc ciekawa ksiazka jak narazie. dzisiaj zaczelam czytac i zapewne dzisiaj skoncze to wkoncu tylko 120stron
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Toolica, od 3 lat zbierasz metal chłamera i przexz ten czas stoisz w miejscu a nawet sie cofasz. Przecież to co oni tam wypisują powinno się zakazać. Ludzie nie maja pojecia o muzyce BM'owej. Każda recenzja jest pozytywna, jakby nie było nie ma żadnej złej płyty. Patos... Dupy liżą 'artystom' muzycznym. Na Stos !
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie do końca, każda płyta wydana/rozprowadzana przez mmp jest oceniona pozytywnie. Kiedyś były przynajmniej niezłe artykuły o klasyce, dzisiaj prawie cały magazyn to pisarstwo A. Lercha(bo perfidny cham i oszust dziubiński pewnie oszczędza na telefonach i wywiadów jest garstka, a i tak większość z nich z rodzimymi twórcami)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Właśnie przebrnęłam przez "Cierpienia młodego Wertera". Nie polecam. A z poza szkolnych rzeczy "Historia filozofii".
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Genocide napisał(a):Toolica, od 3 lat zbierasz metal chłamera i przexz ten czas stoisz w miejscu a nawet sie cofasz. Przecież to co oni tam wypisują powinno się zakazać. Ludzie nie maja pojecia o muzyce BM'owej. Każda recenzja jest pozytywna, jakby nie było nie ma żadnej złej płyty. Patos... Dupy liżą 'artystom' muzycznym. Na Stos !
No, nie mogę się z Tobą zgodzić. Nie każda recenzja jest pozytywna, czasami tak dowalają zespołom, że szok. A kiedy Ty ostatnio to czytałeś???
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
oj, dawno nie czytałem. sa o wiele ciekawsze tego typu pisma z których jasno dowiem sie cos nowego lub ciekawego...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ale kurcze fajne plakaty mają. Co do tych wytwórni to się zgadzam, ale sprawę przemilczę... 8)

8)
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Jeśli chodzi o czasopisma muzyczne to jedynie czytam od czasu do czasu Teraz Rock. Bardzo fajne czasopismo.