09-12-2005, 05:14 PM
No cóz,wypadałoby sie ustosunkowac do wypowiedzi mojego"przedmówcy"co tez niniejszym czynie
Odnosnie wpływów Venom na 1-ce Voivod napisałes o koniecznosci uzasadniania swoich racji w sposób następujący:Ty pierwszy sie ze mna nie zgodziłes a nie ja z tobą.A wiec ty masz pierwszeństwo
Ależ ja to zrobiłem,napisałem ze nie słysze tam wpływów Venom, w kazdym razie nie na tyle wyraźnych zeby mówić o "utalentowanych uczniach Venom".Bo w ten sposób to mozna by o Voivodzie także powiedziec:"utalentowani uczniowie Slayera" A skoro Ty te wpływy tam slyszysz ,to napisz gdzie,jak i w których konkretnie momentach. Proste?A moze akurat wsłucham się raz jeszcze i przyznam ci racje?
Idźmy dalej:
Taki jest KURVA internet,nie widzę powodu dla ,ktorego nie mialbym sie tutaj wyluzować i przestać byc tak poważnym jak w realu. Na konforntacji poglądów polega całe piękno for dyskusyjnych. Ludzie nie potrafiący podejsc z dystansem do tego co sie wypisuje w sieci,maja chyba nie po kolei w głowach.
Obawiam sie ze jesli ktoś ma nie po kolei w głowie,to tylko Ty.Piękno forów dyskusyjnych faktycznie polega na konfrontacji poglądów,co nie oznacza ze każdego kto sie z tobą nie zgadza trzeba zaraz obrzucać bluzgami i to wyjatkowo niewybrednymi:> Jesli to ma byc wyluzowanie sie to ja dziękuję
Robić jaja tez trzeba umiec,no ale do tego trzeba miec odpowiednio wysoki IQ

buty NEW ROCK MILITARES ROCK URBANO WALL ACERO NEGRO [M-MILI083CCT-C20]
buty NEW ROCK ITALI NEGRO, NOMADA NEGRO, IMPERFECT TANK NEGRO TORNILLOS [M-TANK106-C2], USZKODZONE
zapalniczka ZIPPO - OZZY OSBOURNE - ANGEL WINGS
zestaw śniadaniowy ORIGINAL STORMTROOPER - HELMET, USZKODZONY![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)