Ankieta: Jaki zasp - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Slipknot
9.78%
9
9.78%
Slayer
5.43%
5
5.43%
Mudvayne
0%
0
0%
Metallica
26.09%
24
26.09%
Dream Theater
7.61%
7
7.61%
Korn
1.09%
1
1.09%
Iron Maiden
25.00%
23
25.00%
Black Sabbath
7.61%
7
7.61%
Nightwish
13.04%
12
13.04%
Rammstein
4.35%
4
4.35%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaki zaspól najbardziej lubicie??

SlipKnoT
"...Inside my shell I wait and bleed..."

Ja bym najchętniej zagłosowała na trzy: Slayer ("Angel Of Death" i "Raining Blood" to moje ulubione Big Grin), Iron Maiden (wszystkooooo) i Black Sabbath (ale tylko z Ozzy'm)
Tu Radio Tirana od wieczora do rana...

Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie Angry Angry Angry Mad Mad Mad 8) 8) 8)
Metallica rulez!!!!

A dlaczego nie ma ManOwaR?? Ja bym na nich zagłosował bo ich najbardziej lubie.

A tak BTW: to NAJ chetniej zagłosował bym na kilka. ManOwaR, Iron Maiden, Dream Theater, może też Slayer, Metallica

Atari napisał(a):Ja glosowalem na METALLICE to jest najlepszy zespul na swiecie
no w końcu ktoś janic więcej nie powiem prócz tego że przyznam ci racje Big Grin

Nie ma niestety Opeth, AiC ani Anathemy, wiec oddaje glos na DT
[Obrazek: animkaxi6.gif]

A ja zagłosowałem na Slipknota!
Ale gdyby był Soulfly to ich bym wybrał Tongue
Są to dwie dość różne kapele ale obydwie bardzo mi się podobają!! Angry

hmmm.... pomysł spoko. tylko wykonanie trochę nijakie... bo nie ma kilku dobrych kapel... np.: Judas Priest, Helloween, Gamma Ray, Accpet, Paradise Lost, Running Wild... no i nie ma mojej ulubionej ekipy Mustaine`a... wiec... coz.... poczekam na nastepna ankiete.... za to z wymienionych wybralbym kapele, ktorych najbardziej nie lubie....
PRECZ POPIERDÓŁKOM.... ale nie napisze, kogo nie lubie... bo to i tak nie ma sensu.... nie znikna te kapele z powierzchni ziemi... pozdro dla wszystkich fanow klasycznego łojenia... Big Grin
tu nie ma nic...

A ja nie bede glosowac, bo mi w tym zestawieniu Blind Guardiana brakuje. Evil or Very Mad Humpf!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."

moje ulubione to:

ANATHEMA, Iced Earth, Offspring, Katatonia oraz po części MyDyingBride Smile

Wszystkie powyższe zespoły są doskonałe, ale oddałem głos na Metallicę - za niepowtarzalny, nieco szaleńczy klimat 8)
[Obrazek: bustersMini.jpg]

wybór może być tylko jeden - MetallicA 8)

Ja bym zaglosował na któryś z tych trzech - Black Sabbath - Metallice - Iron Maiden, jednak są to juz stare zepsoły i lata świetlności mają za sobą. Teraz to się słucha Cradle Of Filth Smile

metallica forever! ale jeszcze chciałam zaznaczyć slipknot i korn 8)
! metal forever !

Metallica rządzi, najlepszy zespól na świecie i na nią oddam głos! solówki Kirka-Oh plz god help me Laughing !!!!
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Wątek zamknięty