09-05-2005, 09:28 PM
ja tam lubie mandaryne jest zajebista- moze wysle smsa i sie spotkam za kulisami hej !
Tomash napisał(a):Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.
I tu sie myliszJak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci
A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?
I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce
Blood napisał(a):Jak ona z 'kariery' nie zrezygnuje to naprawde jest pierdolnieta :?
aXe Rose napisał(a):Kumpel (który jest wielkim fanem Gn'R) opowiadał mi, że podobno mandaryna za młodu była w gangu fanatyków Metalliki... Modlę się żeby to nie była prawda..
lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???...Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisowniahock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...
![]()
aXe Rose napisał(a):nie tylko Ciebie..lol_cia napisał(a):O Boshe!! a słyszeliście ją w sopocie???...Sorry że się czepiam, ale drażni mnie taka pisowniahock: hehehehehe.. Zrobiła z siebie kompletne beztalencie(jak zawsze) I tłumaczyła sie ze byla szantazowana...hehee.. Niech sie przyzna ze nie umie spiewac bez playbacku...
![]()
metallgirl napisał(a):Ja tak sie zastanawiam i was nie rozumie...przeciez mandaryna kick ass![]()
ok to byl dżołk...enjoy
Goldie napisał(a):tak na serio to możnaby określić "Mandaryna sucks ass"