- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
myslisz ze damy rade z anglikami?
a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Valhalla napisał(a):a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
To nie Szwedzi są winni, tylko Węgrzy - od dziś mogą się pierdolic na ryj, już nie są naszymi bratankami, parszywi zdrajcy!
Tak poza tym to nie wydaje mi się, aby Austria wygrała z Anglikami - pojedynki w ramach Wysp Brytyjskich to co innego. Chociaż z drugiej strony to nic nie wiadomo.
Z Anglią oczywiście mamy szansę osiągnąć korzystny rezultat, ale tak po prawdzie nasi to cieniasy, niestety...
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Nie potrafię sobie wyobrazić w jaki sposób Irlandia Płn pokonała Anglię ;/. Nie mieści mi się to w głowie. Muszę gdzieś obejrzeć skrót...
Realnie patrząc, to mimo, że Anglicy grają ostatnio słabo, Polacy w Manchesterze wielkich szans nie mają.
Aż mi żal Rząsy, bo koleś jest przerażająco słaby jak na reprezentanta kraju, a w tym kolejnym meczu czeka go pojedynek z Wrightem-Phillipsem.
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):To był Żydowsko - masońsko - komunistyczny spisek, bez dwóch zdań.
Nooo!!! Nareszcie ujawnił się jakiś porządny użytkownik o prawidłowo ukształtowanym światopoglądzie. 8)
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ehehe, u nas to ja nie chce zadnych meczy

mam dosyc kiboli biegajacych ulicami mojego miasta, juz byl z ich udzialem wielki przypal i mi wystarczy
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Dodatkowo należy zauważyć, że biletów w sprzedaży było 6 tysięcy (!!!) - jedynie na "Żyletę" i sektory za bramkami. Reszta poszła do vipów, sponsorów, kibiców z Walii... Wielka kpina i wstyd.
Dżemik, na tym kuponie to w sumie masz samych pewniaków, wielkiego (ewentualnego) zarobku chyba nie będzie? ; ) Ja sam nigdy się w zakładach nie bawiłem, nawet nie mam pojęcia jak to się robi ;D. Kiedyś trzeba będzie spróbować.