• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

myslisz ze damy rade z anglikami?
a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Sądze że jest duża szansa, bo oni naprawdę są teraz cieniutcy. Starczy nam remis. A jakby się Austria jeszcze postarała... Big Grin Ale nie ma co - Irlandowie północni zrobili kawał dobrej roboty Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/

To nie Szwedzi są winni, tylko Węgrzy - od dziś mogą się pierdolic na ryj, już nie są naszymi bratankami, parszywi zdrajcy! Mad Wink

Tak poza tym to nie wydaje mi się, aby Austria wygrała z Anglikami - pojedynki w ramach Wysp Brytyjskich to co innego. Chociaż z drugiej strony to nic nie wiadomo.
Z Anglią oczywiście mamy szansę osiągnąć korzystny rezultat, ale tak po prawdzie nasi to cieniasy, niestety...
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Nie potrafię sobie wyobrazić w jaki sposób Irlandia Płn pokonała Anglię ;/. Nie mieści mi się to w głowie. Muszę gdzieś obejrzeć skrót...
Realnie patrząc, to mimo, że Anglicy grają ostatnio słabo, Polacy w Manchesterze wielkich szans nie mają.
Aż mi żal Rząsy, bo koleś jest przerażająco słaby jak na reprezentanta kraju, a w tym kolejnym meczu czeka go pojedynek z Wrightem-Phillipsem.
Odpowiedz

Elvis napisał(a):
Valhalla napisał(a):a w ogole to pieprzoni szwedzi musieli wygrac z wegrami? oczywiscie nie moglo byc remisu, a teraz przez nich mamy sranie z angolami :/

To nie Szwedzi są winni, tylko Węgrzy - od dziś mogą się pierdolic na ryj, już nie są naszymi bratankami, parszywi zdrajcy! Mad Wink

To był Żydowsko - masońsko - komunistyczny spisek, bez dwóch zdań. Ale te pieprzone Szwedy zawsze grają przeciw nam :[ Przydałoby się ich wreszcie sklupać w jakimś bezpośrednim meczu.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):To był Żydowsko - masońsko - komunistyczny spisek, bez dwóch zdań.

Nooo!!! Nareszcie ujawnił się jakiś porządny użytkownik o prawidłowo ukształtowanym światopoglądzie. 8)
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Angry

btw, jak można organizować MECZE REPREZENTACJI, na wiejskim pseudostadioniku legii?! To już nawet nie jest śmieszne, przecież w Burkina Faso mają lepsze stadiony! Ja nie mówie że wszystkie mecze mają być na Ślaskim(mieszkam obok jak wiadomo Angry ) ale np. w Poznaniu, Wrocławiu czy Bydgoszczy, ale ludzie! nie na Legiii :[ no ale warszafka zawsze se wszystko musi zagarnąć Mad
Odpowiedz

ehehe, u nas to ja nie chce zadnych meczy Surprised mam dosyc kiboli biegajacych ulicami mojego miasta, juz byl z ich udzialem wielki przypal i mi wystarczy Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

W Anglii sukcesu raczej nie bedzie.. Moze i aktualnie angole graja slabo, ale primo- to jednak mecz z Anglia na wyjezdzie; secundo- mecz dopiero za miesiac, forma naszych kopaczy i Synkow Albionu moze sie radykalnie zmienic.. Bardziej licze na wygrana Holendrow z Czechami..

A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash.. Smile Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..

Ehu.. A tak offtopowo.. Dodajcie mi otuchy i powiedzcie, ze wejdzie mi ten kupon:

CSKA Moskwa - Jaroslaw 1
Real Madryt - Celta 1
Betis - Osasuna 1
Chelsea - Sunderland 1
Milan - Siena 1
Santander - Cadiz 1
Belchatow - Groclin 2
Celtic - Aberdeen 1
PSV - Utrecht 1
Wisla K. - Pogon 1
Man. Utd. - Man. City 1
Empoli - Juventus 2
Barca - Mallorca 1
Nuernberg - Bayern 2

Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash.. Smile Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..

Warunki w sensie lotnisko, hotele na pewno, ale stadion, panie, stadion!!
Cytat:Ehu.. A tak offtopowo.. Dodajcie mi otuchy i powiedzcie, ze wejdzie mi ten kupon:

CSKA Moskwa - Jaroslaw 1
Real Madryt - Celta 1
Betis - Osasuna 1
Chelsea - Sunderland 1
Milan - Siena 1
Santander - Cadiz 1
Belchatow - Groclin 2
Celtic - Aberdeen 1
PSV - Utrecht 1
Wisla K. - Pogon 1
Man. Utd. - Man. City 1
Empoli - Juventus 2
Barca - Mallorca 1
Nuernberg - Bayern 2

Smile

Zdziwiłbym się jakby nie wszedł Laughing
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Dżemik napisał(a):A co do stadionu Leglej.. Chybas troche sie zagalopowal Tomash.. Smile Stolyca ma jednak lepsze warunki do organizowania meczow kadry niz Bydzia czy Wrocek..

Warunki w sensie lotnisko, hotele na pewno, ale stadion, panie, stadion!!

A co ty chcesz od stadionu na Lazienkowskiej konkretnie? Smile Przeca maja tam dobre zaplecze na stadionie, ww. lotnisko, hotele (a to tez bardzo wazne jest), dobrych kibicow (bilety sa za drogie i dresiarstwo z Zylety nie przychodzi).. Bydzia i Wrocek to miasta zuzlowe i niech tak pozostanie.. ;]

Cytat:Zdziwiłbym się jakby nie wszedł Laughing

Gracias.. ;]
Odpowiedz

Ilość miejsc! 12 tys ludzi to w Anglii na 3 lige przychodzi. Niech na Legii będą mecze towarzyskie, albo z San Marino czy coś. Jedynym stadionem który jako tako spełnia najniższe europejskie standarty jest śląski. A te w Poznaniu czy Bydgoszczy wygrywają z Legią ilością miejsc. No, ale w Warszafce znalazła się kasa na nowy stadion, a na remont śląskiego nie ma Mad poza tym ciekawe czy ten nowy stadion podzieli los Stadionu dziesięciolecia Laughing
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ehehe, u nas to ja nie chce zadnych meczy Surprised mam dosyc kiboli biegajacych ulicami mojego miasta, juz byl z ich udzialem wielki przypal i mi wystarczy Big Grin

Jaki przypał!? Pokazaliśmy, kto rządzi! Wink

Tomash napisał(a):Ehu.. A tak offtopowo.. Dodajcie mi otuchy i powiedzcie, ze wejdzie mi ten kupon:

Smile
Dżemik napisał(a):Zdziwiłbym się jakby nie wszedł Laughing
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Dodatkowo należy zauważyć, że biletów w sprzedaży było 6 tysięcy (!!!) - jedynie na "Żyletę" i sektory za bramkami. Reszta poszła do vipów, sponsorów, kibiców z Walii... Wielka kpina i wstyd.

Dżemik, na tym kuponie to w sumie masz samych pewniaków, wielkiego (ewentualnego) zarobku chyba nie będzie? ; ) Ja sam nigdy się w zakładach nie bawiłem, nawet nie mam pojęcia jak to się robi ;D. Kiedyś trzeba będzie spróbować.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Dżemik, na tym kuponie to w sumie masz samych pewniaków, wielkiego (ewentualnego) zarobku chyba nie będzie? ; )

Hyh.. Po odliczeniu podatku- 583 zl 30 groszy z 5 zlociszy.. Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.