• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

piekni panowie :>

^^
[Obrazek: JUMP.GIF] [Obrazek: karpiem.gif] [Obrazek: icon_lol.gif]
Odpowiedz

Syska napisał(a):hmmmmm piekny facet?? co przez to rozumiec??
dla mnie najbardziej liczy sie piekne wnetrze.
niemusi byc zawsze czuly(chociaz uwielbiam sie przytulac Embarrassed ). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
A co do wygladu...ja mam idealnego pod tym wzgledem faceta Smile zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
ma cudne niebiesko-zielone duze oczka...kochane zawsze cieple dlonie...muj ideal jednym slowem

Czy muszę dodawać ,że ROTFL?
Odpowiedz

ideal
facet ktory mi sie przysnil wczoraj ...nie wazne ze byl nazista
byl ogolony na lyso mial sliczna twarz i wogole
i maszerowal razem z banda kumpli moja ulica ...
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):ideal

i tak miałem ściąć wosy LaughingLaughingLaughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Emma napisał(a):ideal

i tak miałem ściąć wosy LaughingLaughingLaughing

wąsy? Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
niemusi byc zawsze czuly(chociaz uwielbiam sie przytulac Embarrassed ). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
A co do wygladu...ja mam idealnego pod tym wzgledem faceta Smile zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
ma cudne niebiesko-zielone duze oczka...kochane zawsze cieple dlonie...muj ideal jednym slowem

ale z Ciebie zimny dran, lehehe Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

e właśnie, a były juz wyniki mistera forum czy nie ? Tongue Val do pytanie specjalnie dla Ciebie Big Grin
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):e właśnie, a były juz wyniki mistera forum czy nie ? :P

To raczej pytanie do opcji szukaj?

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....6023#66023
Odpowiedz

niebieskooki i wredny blondyn.
Cięta riposta wujka Staszka.
Ironiczny i cyniczny
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):

Spadaj, mi się podoba. Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile
Odpowiedz

Co za skromność...... Smile
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile

Ja też się pod to łapię Smile ... No prawie cholera mam zielone oczy zamiast niebieskich... Biednemu zawsze wiatr w oczy Laughing
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Hej chłopaczki! Nie myślcie że dziewczyny lecą tylko na oczka Big Grin No w sumie sama lubię zielone Laughing ale to nie jest najważniejsze. np. moi chłopacy nie mieli zielonych oczu a mi się podobali.... Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Ale tak naprawde dziewczyny lecą na dwie rzeczy:

a) Motocykl
b) Gitara

<---- + mnie więcej taki wygląd

Laughing
Odpowiedz

Morte napisał(a):
warsadal napisał(a):Poza tym jakby tak zebrać opinie płci pięknej z forum w jedną całość, to (WYPISZ I WYMALUJ) szukacie mnie! Smile

Ja też się pod to łapię Smile ... No prawie cholera mam zielone oczy zamiast niebieskich... Biednemu zawsze wiatr w oczy Laughing
Okej Morte dzielimy forumowe niewiasty na dwie grupy. Jak łatwo się domyślić: Twoją i moją Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.