• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

miewam czasem napady, nie przejmuj się - bo Metallica to niewątpliwie thrash (przynajmniej na pierwszych płytach), choć ja tego zespołu - przyznam szczerze - nie lubię. Zastanawiam się po prostu, jak na podstawie kilku piosenek mogłeś wysnuć tak daleko idące wnioski Big Grin
Odpowiedz

Ja tylko tak stwierdziłem to co słyszałem od innych lub czytałem. Bardzo często sie przewijało że to Heavy ale jak widać nie tylko ja sie myliłem, no i nie które piosenki wydawały mi sie że to Heavy. Ale nie ma co dużo gadać juz wiadomo jaki to styl Wink Big Grin I wszystko jest wyjaśnione.
Odpowiedz

i oczywiście nie ma startu do Sodom czy Destruction :>
Odpowiedz

Umówmy sie, ze zanim cos o jakimś zespole napiszemy, najpierw sie z nim troche zapoznamy WinkSmile
Wink
Odpowiedz

Zgadzam sie Big Grin Widać że nawet na wielkim zespole mozna walnąć gafe Wink
A tak w ogóle to troche odbiegamy od tematu Wink
Wiec zakończmy kto co gra i skupmy sie na wokalach Big Grin
Odpowiedz

Ozzy to lepszy showman, a Dio technicznie lepszy wokalista. 8)
Odpowiedz

Paul Di'Anno, Bruce Dickinson, Rob Halford
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.
lol
Odpowiedz

Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Nie posrajta sie z tego szczescia Angry
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Hehehe, ok. James śpiewał w Black Sabbath, jest bardzo utytułowanym wokalistą, śpiewa świetnie technicznie a w jego głosie podczas gdy śpiewa słychać większe emocje niż u DIO, Ozzyego czy chociażby Blackiego Lawlessa Laughing
"Gdybyśmy mieli stal, zasypalibyśmy Europę konserwami, ale nie mamy mięsa"
Odpowiedz

Lech napisał(a):
Cytat:Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Nie posrajta sie z tego szczescia Angry

fanta mowi idź na całość i bądź bamboocha.. jeśli chodzi o Jemesa to hujowy wokal strasznie nigdy mi sie nie podobał. mój typ to Rob Halford.
and now is forever...
Odpowiedz

Świetny też jest pan Peter Wagner. W "Deep in the Blackest hole" na samym początku brzmi jak....SYRENA ALARMOWA!! Confusedhock:
Swietny głos.
"Gdybyśmy mieli stal, zasypalibyśmy Europę konserwami, ale nie mamy mięsa"
Odpowiedz

A ja powtórzę - ERIC ADAMS!
Odpowiedz

Cholera trudno wybrać jedem. Może Dickinson...
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

zdenka88 napisał(a):Ja powiem James wokalista Metallici, nie znam drugiej osoby o takim głosie, co krok słyszy się podróbki Ironów i Nightwisha. Metallica jest jedyna w swoim rodzaju, najlepszy zespół na świecie.

Lol,jakie to polskie...
Odpowiedz