08-29-2005, 02:16 PM
Endorama.. Bo jest inna..
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)
Dżemik napisał(a):Endorama.. Bo jest inna..
Dżemik napisał(a):Endorama.. Bo jest inna..
statekx napisał(a):Dżemik napisał(a):Endorama.. Bo jest inna..
Jak to rozumiec? czyli dla ciebie reszta plyt jest dobra a endorama najlepsza, lub...gardzisz calym Kreatorem a endorama to jest dla ciebie jedyny dobry Kreator?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
statekx napisał(a):Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):statekx napisał(a):Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.
Uważasz że Endorama jest słaba? LOL to nie jest typowa płyta Kreatora, ale na pewno nie jest zła.
statekx napisał(a):Jak sam napisales ze to nie jest typowa plyta Kreatora wiec to samo za siebie odpowiada ze on woli innego Kreatora niz jest.
Cytat:Jak to rozumiec? czyli dla ciebie reszta plyt jest dobra a endorama najlepsza, lub...gardzisz calym Kreatorem a endorama to jest dla ciebie jedyny dobry Kreator?
Cytat:Nie badz taki cwany. Dziwi mnie po prostu ze plyte uznana ogolnie za najgorsza ktos uwaza za najlepsza.
Mille napisał(a):Hehe, każda okazja dobra, żeby sobie po kimś pojeździć, nie??![]()
Ludzie, weźcie sie opanujcie -_-