- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Tak dla sprostowania to wymienilem Soulfly'a na sile bo nic innego mi w tym czasie nie przyszlo do glowy. Ja Soulfly'a toleruje tylko ze wzgledu na Cavalere i gowno mnie obchodzi ze ktos to nazwie nu-shitem. Nie bede sie chwalil jak poprzednik ile slucham naszej szeroko pojetej muzyki metalowej ale na pewno nie krocej i nikt nie bedzie mi pieprzyl co jest dla mnie lepsze do sluchania.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:nie wiem o co tu się kłocić, przecież oba (SOAD I SOULFLY) zespoły to pieprzony nu-shit i można je tylko w klozecie spuścić
BRAFFO
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Necroblood napisał(a):Nevermore napisał(a):na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!
O_O nie wierzę ktoś na tym forum słucha Mastodona. Jeśli lubisz bardziej pojebane dźwięki to posłuchaj Cult Of Luna, Pelican, Isis, Earth

spoko, pierwsze dwa znam i lubie, Isis i Earth poznam skoro polecasz.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Nevermore napisał(a):na pierwszy rzut myśli to z pewnościa genialny MASTODON, polecam!
Wyjde na ignoranta, ale dla mnie wieje nuda jak jasna cholera.. Gdyby nie to, ze robia duzo halasu, to fajnie by sie przy tym zasypialo..
nikt nie powiedział, że to prosta i przyjemna muzyka.Sam za pierwszym przesłuchaniem nie wytrwalem do końca bo bylo irytujące i nudnawe.Ale po miesiecznym przesluchaniu stwierdzam ze to genialna muzyka a bebniarz to mistrz swiata

Daj Mastodon czasu, moze jednak wejdzie...