• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany! i ząbki

Ah, ta chęć bycia oryginalnym...
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):Ah, ta chęć bycia oryginalnym...
A dlaczego nie niby?
Ja tam wolę takie buty niż zwykłe glany

A te szydy na początku tematu z tych butów są żenujące - znaleźli się "tró only from carpathian forest" :/ Tylko wyszydzić potraficie? Nie można powiedziec "mnie się nie podobają"? Nie! Nie można, bo trzeba zjechac i "kosić z trawą równo" Neutral

P.S. Sorki, ze "wywlekłem" temat ale musiałem odpowiedziec...
Kreator i administrator www.rosenrot.pl
Zapraszam!
Odpowiedz

Cytat:Tylko wyszydzić potraficie? Nie można powiedziec "mnie się nie podobają"? Nie! Nie można, bo trzeba zjechac i "kosić z trawą równo"

Eee tam.. przesadzasz Tongue Tongue
Odpowiedz

misieq napisał(a):Nie można powiedziec "mnie się nie podobają"? Nie! Nie można, bo trzeba zjechac i "kosić z trawą równo" Neutral
Nie kosić z trawą,tylko zaorać !! Laughing
Odpowiedz

Nevermind :/
Kreator i administrator www.rosenrot.pl
Zapraszam!
Odpowiedz

Na tym forum to normalne Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

oj, nie widzieliście innych for... to to ja traktuję only jako rozrywkę. ;}

co do butów - tak w ogóle to glany są pozerskie, adidasy wymiatają.
Odpowiedz

Takie bałe tru adidaski jak ma np. Trey z Mordid Angel ? ;P
Odpowiedz

białe, czarne, niebieskie - ja akurat mam szare i zaczynam w nich pomykać Angry
Odpowiedz

A ja mam takie fajne biało-granatowe z 'Najacza' Wink W sumie adidas to to nie jest do końca, ale but zajebisty Big Grin Big Grin Big Grin I oprócz białych sznurówek dostałam też czerwone na zmianę Laughing Laughing
Odpowiedz

Ooo słabo ,ja też lubie Adidaski ,ale i tak najbardziej kocham moje Nike 90gold Laughing

takie jak ktoś nie wie. Laughing

http://www.shaolin-express.de/assets/ima...0gold1.jpg
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

^
O_O

brzydkie, ja mam minimalistyczne damskie z nubuku Laughing
Odpowiedz

Popatrz na to najbrzydszy but jaki widziałem

http://www.sg.hu/kep/2005_03/0307adidas6.jpg

I LOVE NIKE 90 Rolleyes
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

faktycznie ohyda Wink ja mam jakieś ze starej serii, kopę lat temu kupione... szare z niebieskiem znaczkiem Nike, nowych za chiny ludowe bym nie włożyła Surprised
Odpowiedz

Teraz wybor butów ,bynajmniej dla mnie jest ciężki jak mi sie jakiś spodoba to jest mały. Jest dużo dobrych producentów ,w cholere typów ,ale co z tego jak cena 250-300 zł Laughing
Odpowiedz