• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Top 5 Thrash!!

Scully napisał(a):najlepsze płyty Megadeth przewyższają kilkakrotnie kwadratową Metallicę
Confusedhock: Arrow Laughing
to metallica jest bee... bo jest kwadratowa ... a Megadeth to niby kurwa jaki jest ?

skoro metka [pewno ta wczesna - tak do RTL] jest kwadratowa moja Damo dla Ciebie to Megadeth siłą rzeczy też powinientaki być Wink

wookiee13 napisał(a):
varduum napisał(a):bedzie 10:
Aggression
Sacrifice
Assassin
Sacred Reich
Razor
Violent Force
Slaughter
Forbidden
Cyclone
Deathrow

Wszystko co tu wymieniłeś oprócz Forbidden i jednej płyty Deathrow (Life Beyond), to Heavymetal...

ROTFL... rzeczywisćie Sacred Reich, Assassin to heavy metal...może nawet p2p2, co ? Laughing
Odpowiedz

wookiee13 napisał(a):
Aggression
Sacrifice
Assassin
Sacred Reich
Razor
Violent Force
Slaughter
Forbidden
Cyclone
Deathrow

Wszystko co tu wymieniłeś oprócz Forbidden i jednej płyty Deathrow (Life Beyond), to Heavymetal...
mam nadzieję, że te "13" przy twoim nicku to twój wiek, bo w takim wypadku można ci wybaczyć to pierdolenie :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
wookiee13 napisał(a):
Aggression
Sacrifice
Assassin
Sacred Reich
Razor
Violent Force
Slaughter
Forbidden
Cyclone
Deathrow

mam nadzieję, że te "13" przy twoim nicku to twój wiek, bo w takim wypadku można ci wybaczyć to pierdolenie :?
albo numer w dzienniku... w Gimnazjum Wink
Odpowiedz

1.Slayer
2.Kreator
3.Metallica
4.Death Angel
5.Overkill
Odpowiedz

1 SLAYER
2 KREATOR
3 INFERNAL MAJESTY
4 TESTAMENT
5 THE HAUNTED
6 DESTRUCTION
7 GRIP INC.

nie zaliczajcie METALLICA/MEGADETH do thrashu błagam... z calym szacunkiem.

na śmierć zapomniałem że na numero uno egzekwo ze slayer to oczywiście SEPULTURA.
and now is forever...
Odpowiedz

Heh - drogi poprzedniku: Metallica z Master Od Puppets to co jak nie thrash ? A conajmniej pierwsze 2 płyty Megadeth Hmm ?

Więc ja tak:

1. Slayer
2. Metallica
3. Megadeth
4. Sepultura
5. Pantera (zwolennicy szufladkowania jak zwykle napiszą ze to core albo inna fajna nazwa)
Odpowiedz

każdy czuje to innaczej dla mnie takie kapele jak METALLICA i MEGADETH nie grały thrasu nawet piersze płyty. ale to jest moje subiektywne odczucie bo szczerze to na MEGADETH mnie mdli jakoś. prędzej ANTHRAX
and now is forever...
Odpowiedz

metallica niegrała thrash'u ? dobre sobie...
więc co grali? może heavy? albo death Big Grin
Odpowiedz

Taaaa, dobre sobie, Metallica nie grała thrashu, Megadeth nie grał thrashu, a Grip Inc. grał... hahahahahahahahahahaha

Post roku...

...co za debil :?
Odpowiedz

stary to jeszcze nic niektórzy twierdzą że METALLICA MEGADETH nie grały nigdy metalu.
and now is forever...
Odpowiedz

wiesz co masz racjie
właśnie słucham sobie "Kill'em all"
i jestem zmuszony stwierdzić, że to taki gothic z lekką nutką dekadencji... no może poza Seek & Destroy bo to jak wiem nu-metalowa pieśń która zapoczątkowała
acid rocka Laughing
Odpowiedz

Slayer
Metallika(pierwsze 4 płyty)
Destruction
Darkane
Testament
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Cytat:wiesz co masz racjie
i jestem zmuszony stwierdzić, że to taki gothic z lekką nutką dekadencji... no może poza Seek & Destroy bo to jak wiem nu-metalowa pieśń która zapoczątkowała
acid rocka

ale tak twierdzi Kerry King, słyszałem w jakimś wywiadzie, a jeśli porównywać METALLICA/MEGADETH do bogów thrashu - oczywiście do SLAYER to ni huja mamy do czynienia z innym nurtem.
tak mi się wydaje ze do THRASHU było i jest tym kapelkom zajebiście daleko.. do GOTHA też.. heh, po prostu za wolno grali.
and now is forever...
Odpowiedz

dla Ciebie bogiem thrash'u jest slayer a dla kogoś innego może to być metallica lub megadeath
poprostu te kapele grają w innym stylu. Jakby każda kapela grała tak samo to by troszke było nudno nieprawdaż?
a tak nawiasem mówiąc wiele ludzi uważa że początek w pełni ukształtowenego thrash'u rozpoczął się wraz z wydaniem płyty Kill'em all
Odpowiedz

fetus napisał(a):
Cytat:wiesz co masz racjie
acid rocka

ale tak twierdzi Kerry King, słyszałem w jakimś wywiadzie, a jeśli porównywać METALLICA/MEGADETH do bogów thrashu - oczywiście do SLAYER to ni huja mamy do czynienia z innym nurtem.
tak mi się wydaje ze do THRASHU było i jest tym kapelkom zajebiście daleko.. do GOTHA też.. heh, po prostu za wolno grali.
Rotfl.

Każdy dzieciak wie, że oficjalnie pierwsza stricte thrashowa płyta w historii to Kill 'Em All.
Odpowiedz