• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

Cytat:Trash

Jeszcze raz:

Nie grają ani heavy, anie 'trashu'. Pierwsze płyty to
thrash Smile.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Ciekaw jestem jaki kolek powiedzial Ci ze Meta to "trash" czy moze wymysliles to na poczekaniu? Poza tym thrash, a nie "trash".

Edit: Noo, widze ze kolega Return juz objasnil sprawe Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Też mi sie wydaję że to Heavy, pierwszy raz sie spotykam z opinią że grają Thrash Big Grin dlatego to mnie zaskoczyło troszke i chce sie dokładnie upewnić.
Odpowiedz

Wyjdz.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Też mi sie wydaję że to Heavy, pierwszy raz sie spotykam z opinią że grają Thrash Big Grin dlatego to mnie zaskoczyło troszke i chce sie dokładnie upewnić.
Powiedz - ile kawałków Mety słyszałeś?
Odpowiedz

Dobra, nie jedźmy po nim, moze jeszcze zmądrzeje. Metallica to thrash. Niech zapamięta.. Wink
Wink
Odpowiedz

taaa metallica to trash a michel wisnieski to symphonic erotic black true metal... Laughing
jebać Lecha i wszystkich co sa mądrzejsi od niego... bla bla bla zakopać SOAD i nie ruszać gówna !!!
Odpowiedz

Dani_COF napisał(a):taaa metallica to trash a michel wisnieski to symphonic erotic black true metal... Laughing
a ty to debilic kinder goth.
Odpowiedz

1 ROB HALFORD
2 BRUCE DICKINSON
3 PHIL ANSELMO
4 TOM ARAYA
5 CZESŁAW NIEMEN
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):5 CZESŁAW NIEMEN

Nie mieszajmy pana Czesia do heavy metalu, dobra? :?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Też mi sie wydaję że to Heavy, pierwszy raz sie spotykam z opinią że grają Thrash Big Grin dlatego to mnie zaskoczyło troszke i chce sie dokładnie upewnić.

Niestety tylko kilka słyszałem, i tak mi sie tylko zdawało że to Heavy, ale skoro twierdzicie że to Thrash to nie bede sie spierał Laughing Big Grin Pewnie są tu fani Metallicy i wiedzą najlepiej Big Grin
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

Niestety tylko kilka słyszałem
[Obrazek: karpiem.gif]
Odpowiedz

Scully cos nie tak z moją wypowiedzią?
Odpowiedz

nic, KarpAttack!
Odpowiedz

Ok, a co ma oznaczać ten atak karpia Big Grin chyba nie masz zamiaru mnie bić rybą. Big Grin
Odpowiedz