• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Biżuteria Alchemy Gothic

posiadam 3 pierscienie i branzolete... artykuły piekne ale materiał.... niegodny swej ceny... cena branzolety - 64 zł. a pierscienie srednio 40 - 50 zł. powiem wam szczerze ze za te pieniadze mozna miec srebro... o wiele piekniejsze Smile
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...
Odpowiedz

nie nie nie....ja tez posiadam wiele takiej biżuterii, pierścienie, bransolety i nie zgodzę sie z Tobą że za taka cene dostaniesz coś ze srebra i o wiele piękniejsze.....

fakt cena nie jest niska.

jest kilka firm, które produkują biżuterię tego typu ze srebra ale mówię cena zwali was z nóg Mówie tak bo będzie w rockmetalshopie i widziałem cennik Laughing
Odpowiedz

tzn moze nie całe ze srebra ale wystraczyłoby posrebrzyc te pordukty i były by juz git... a tak czernieją w oczach niestety.... oczywscie zale sie nad firmą "AG" bo do RMS nie mam nic Smile ale AG mogło by sie troche postarac o swoje ARCYDZIEŁA... bo naprawde prodykty sa piękne jak sa "czyste"
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...
Odpowiedz

Piękno Miłości napisał(a):a tak czernieją w oczach niestety....

A próbowałeś czyścić sodą oczyszczoną? To naprawdę dobre efekty daje.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

a nie.. probowałem Cilitem na kamien i rdze heh i pastą do ząbków Wink a mowisz ze soda pomaga ?? Smile
Odpowiedz

Wyglądają jak nowe. Sypiesz trochę sody to stulonej dłoni i dolewasz dosłownie parę kropli wody, żeby się takie gęste, ziarniste błocko zrobiło i nacierasz tym metal. Trzeba troche cierpliwości, ale warto. Już nie raz w ten sposób reanimowałam biżuterię.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

dziękuję :* 8) za radę Big Grin jak sie uda to przesle czarne i czerwone róże Big Grin bedzie ich tyle co masz lat heh Smile pozdrawiam Smile
Odpowiedz

bizuterie Alchemy Gothic cenie za wzornictwo. a ze material niezbyt dobry i trzeba go czyscic ma tylko swoj urokSmile
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Mi byłoby szkoda kasy na taką biżuterię. Ogólnie to nie noszę wcale biżuterii (bo chyba żemyka na przegubie dłoni nie można nazwać biżuterią ;p ) zwyczajnie tego nie lubię. Nie podoba mi się i jest niewygodna,a co najgorsze - DROGA! Może żeby tak obniżyć ceny przynajmniej o połowę Alchemy Gothic znalazłoby więcej klientów? Sama może wtedy skusiłabym się na jakiś pierścień. Kto wie...? Smile
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

powiem tak: im starsza (dłuzej noszona) tym piekniejsza Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

succubus napisał(a):nie nie nie....ja tez posiadam wiele takiej biżuterii, pierścienie, bransolety i nie zgodzę sie z Tobą że za taka cene dostaniesz coś ze srebra i o wiele piękniejsze.....

fakt cena nie jest niska.

jest kilka firm, które produkują biżuterię tego typu ze srebra ale mówię cena zwali was z nóg [u]Mówie tak bo będzie w rockmetalshopie i widziałem cennik Laughing [/u]

to ciekawe kiedy będzie? jakoś nie widzę ;/ wolałabym wiedzieć w jakim czasie to macie sprowadzić, dzięki temu mogłabym już coś uciułać. Question Question Question

P.S. Ostatnio ze znajomymi zastanawialiśmy się czy ta biżuteria z Alchemy (ta co pozostała) będzie uzupełniana o te wzory które już zostały wyprzedane. Czy czekacie aż Wam wszystko zejdzie i dopiero zamówicie? W takim przypadku może minąć z rok lub więcej... :'( :!: Sad :!:
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=6160

ma ktoś takie cudeńko ?? jak ma to niech sie pochwali... bo zbieram kase tylko nie wiem czy warto Big Grin szczególnie interesuje mnie wygląd "brylantowej" kopuły. Big Grin
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

DoD napisał(a):http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=6160

ma ktoś takie cudeńko ??
Ale wiocha Wink Zwłaszcza u faceta.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
DoD napisał(a):http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=6160

ma ktoś takie cudeńko ??
Ale wiocha Wink Zwłaszcza u faceta.

co nie Tongue
Odpowiedz

Wiocha, czy nie wiocha, ale cholernie drogie. :? DoD, nie szkoda Ci kasy??
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz